Termékek Menü

10 ok a Neptune krill olaj mellett

Vitálvár Kft.
2016. 08. 12. 10:33:29
10 ok a Neptune krill olaj mellett Itt a nyár. Iskolaszünet- gyerekek, unokák, sportolás, kertészkedés. Te olajozottan várod a pihenést, nyaralást, nyári munkákat? A megfelelő dózisban magadhoz vett Omega-3 étrend-kiegészítővel nyáron is támogathatod keringésed, kognitív funkcióid egészségét és ízületeid épségét.

Az Omega-3 zsírsavak, mint az ALA, EPA és DHA esszenciális tápanyagok szervezetünk számára. A legelterjedtebb természetes Omega-3 forrásaink a tengeri élőlények és növények. Az esszenciális zsírsavak megtalálhatók például az algákban, a lenmagban, az olajos magvakban, a halolajban, és a krill rákokból kinyert olajban. Azonban étrendünk általában nem tartalmaz megfelelő mennyiségű Omega-3-at. Ráadásul az sem mindegy, hogy az Omega3 zsírsav pótlására milyen tápanyagforrást választunk és annak milyen az összetétele. Igen nagy a különbség az egyes Omega-3 források között.

10 ok, hogy miért válaszd Omega3 forrásként az NKO® krill olajat!

1.    KÜLÖNLEGES SZERKEZET 
A halolajjal ellentétben a krill olaj foszfolipid szerkezetű. A foszfolipidek mind zsírban, mind vízben gyorsan oldódnak, amely könnyíti megemésztésüket. A foszfolipidek közvetlenül a sejthártyához kapcsolódnak, így teszik lehetővé az Omega-3 hatékony felszívódását.


2.    KÖNNYEBB FELSZÍVÓDÁS
A 100% tisztaságú 
NKO® Krill-Omega-3 éppen ezért sokkal könnyebben felszívódik és 2,5 szer jobban hasznosul szervezetünkben, mint más, nem krillekből kinyert omega3 források.


3.    SZABADALMAZTATOTT KIVONÁSI ELJÁRÁS

Az NKO® szabadalmaztatott kivonási eljárásnak köszönhetően maximalizálja az aktív összetevőket: astaxanthint, EPA-t és DHA-t. Más krill olajak 3%-ával szemben pedig az NKO® csupán 0,001% oldószer maradványt tartalmaz.


4.    VISZLÁT, UTÓÍZ!
Mivel a foszfolipidekhez kapcsolódó Omega-3 vízoldékony, nem telepszik meg a gyomortartalom tetején. Éppen ezért nincsen halas utóíze.


5.    TISZTA FORRÁS

NKO® Krill-Omega3 gyártója, a Neptune a krill olajat a kristálytiszta antarktiszi vizek mélyén, a tápláléklánc alján élő piciny rákféléből nyeri ki. Így a krillek környezetükben és táplálkozásuk során is lényegesen kevesebb szennyeződéssel, mérgező anyaggal, nehéz fémmel kerülnek kontaktusba, mint például egyes halak, melyeknek szervezetében ezek a káros anyagok felhalmozódhatnak.


6.    NAGY ADAG ASTAXANTHINNAL

A Neptune krill olajnak magas az astaxathin tartalma, ami nemcsak természetes tartósítószerként funkcionál, hanem erős antioxidánsként segíthet a szabadgyökök elleni küzdelemben is.


7.    KIMERÍTHETETLEN FORRÁS
Az Antarktisz vizeit körülbelül 420-700 millió tonna krill népesíti be, a legnagyobb biomasszák egyikévé téve ezeket a pirosas kis rákféléket. 2013 és 2014 között a teljes biomasszának mindössze 0,06%-át halászták ki ténylegesen, így a fenntarthatóság teljes mértékben biztosított.


8.    SZIGORÚAN SZABÁLYOZOTT HALÁSZAT

A kihalászott krillek nagyrészt a Déli-óceánból, az Antarktiszról érkeznek, amit a Commission for the Conservation of Antarctic Marine Living Resources (CCAMLR) tart felügyelete alatt. Ez a 25 országból álló testület minden halászhajó működését engedélyhez köti, és erősen szabályozza a halászati mennyiséget és módszereket is. Az Neptune cég pedig a fenntartható krill halászatért megkapta a Friends of the Sea (A tenger barátja) minősítést is.


9.    NÉGY MEGOLDÁS EGY KAPSZULÁBAN
A krill olajban megtalálható EPA, DHA zsírsavak serkentő hatással lehetnek az agyműködésünkre, javíthatják a memóriát, a hangulatot, és segíthetnek a koncentrálásban. Emellett az Omega-3 segítheti szívünk és keringésünk egészségét, a normál koleszterinszint fenntartását. Valamint segíthet fenntartani ízületeink mozgékonyságát, rugalmasságát, és mérsékelheti a menstruációval járó kellemetlen tüneteket.


10.    MEGFELELŐ EGYENSÚLY
Egészségünk megőrzése érdekében elengedhetetlen szervezetünkben az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak megfelelő egyensúlya. Mivel az étrendünkön keresztül lényegesen több Omega-6 jut a szervezetünkbe, tanácsos az Omega-3 zsírsavat olyan táplálék kiegészítőkkel bevinni, mint amilyen a krill olaj is, ami segíthet helyreállítani a kívánt egyensúlyt.

Forrás: neptunekrilloil.com

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar krill olaj
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu