Termékek Menü
0
+36 1 238 0742

Nyereményjáték

Kirobbanó forma a gombák erejével - nyerj Micovit+Micoton ajándékcsomagot!

Játssz velünk! A nyertes 1 Micovit + 1 Micoton gombakeveréket tartalmazó ajándékcsomagot nyer.

A JÁTÉK LEZÁRULT!

A gyógygomba jótékony hatása több ezer éve ismert. A bennük található poliszaharidok aktiválják a szervezet immunválaszát. Támogatják az összes fő szervrendszert, az idegrendszert, a hormonrendszert, az immunrendszert és az őket szabályozó funkciókat. Segíthetnek elviselni a különböző környezeti és biológiai stressz hatásokat.

Mit kell tennetek, hogy nyerjetek?

Facebook oldalunkon like-old és oszd meg a képet és válaszolj az alábbi kérdésünkre kommentben: Melyik gomba hatóanyaga fokozza a sport teljesítményt?

A kérdés megválaszolásához segítséget itt találsz: https://www.vitalvar.hu/a-legalis-teljesitmenyfokozo-amivel-vilagrekordot-dontottek-375

Duplázd meg a nyerési esélyed! Aki a promóció ideje alatt webáruházunkban Micovit, vagy Micoton terméket vásárol, egy szerencsést kisorsolunk aki visszanyerheti vásárlásának értékét!

SORSOLÁS: 2017.április 26.

Játssz a velünk a Facebook oldalunkon meghirdetett legújabb játékunkban és Nyerj egy MAKKA Gyömbéres Zöld kávét! A játék LEZÁRULT. 
Játssz velünk! Ha nyersz, egy havi kávédat mi álljuk! Játssz a velünk a Facebook oldalunkon meghirdetett legújabb játékunkban és Nyerj 4db MAKKA Beauty Coffee új kiszerelésű instant kávét! Két nyertest sorsolunk! A játék LEZÁRULT. 
Nyerj egy exkluzív MAKKA Kávécsomagot! Játsz a velünk a Facebook oldalunkon meghírdetett legújabb játékunkban és Nyerd meg a közel 30.000 Ft értékű exkluzív MAKKA Kávé ajándékcsomagot! A játék LEZÁRULT!
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu