Pályázatok

Iparjog pályázat 2013

A MAKKA® kollagént tartalmazó Beauty Coffee innovatív táplálkozási kozmetikum nemzetközi oltalomszerzésének projektje:

2014. December 31-ével zárult a Vitálvár Kft. által forgalmazott kollagént tartalmazó MAKKA® Beauty Coffee Közösségi oltalomszerzésének projektje. A projekt keretében a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap támogatásának köszönhetően a Vitálvár Kft.-nek lehetősége nyílt az innovatív kollagénnel dúsított MAKKA® Beauty Coffee táplálkozási kozmetikumnak a teljes körű hazai és közösségi oltalomszerzésére.

A MAKKA® Beauty Coffee minden szempontból egy magyar innováció, amire büszkék vagyunk. Az összetett hatásfaktorokat egy elegáns, és attraktív dizájnnal próbáltuk kifejezni a csomagolás terén is. A gondos formatervezés eredményét oltalom alá helyeztettük, hiszen célunk a fejlődés és a továbblépés. Az iparjog védelmének élvezete profizmust és komolyságot sugall mind a versenytársak, mind a fogyasztók és partnerek felé.

A MAKKA® Beauty Coffee formatervezési mintaoltalma és ennek nemzetközi kiterjesztése egy nagyobb célkitűzés része a MAKKA® Branddel kapcsolatban. A Vitálvár Kft. egy olyan termékcsalád kidolgozásán fáradozik, mely egyedi és beazonosítható Brandként hódíthat a funkcionális élelmiszerek piacán. A projekt eredményeként a MAKKA® márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti hivatala által jegyzett hazai ábrás védjegyoltalom alatt áll 213575-ös és 214570-es lajstromszámon, a MAKKA® Beauty Coffee csomagolási dizájnja pedig hazai formatervezési mintaoltalom alatt áll 92120-as lajstromszámon és a Belső – Piaci Harmonizációs Hivatalnál jegyzett Közösségi Védjegyoltalom alatt 012888301-es lajstromszámon.

uj szechenyi terv log futura projekt

A bejegyzett védjegyoltalom, formatervezési mintaoltalom és közösségi védjegyoltalom mind hozzájárult a MAKKA® Kávék innovativitásának, minőségének és szellemi értékének elismeréséhez és lehetőséget teremtett a külföldi piacokon való terjeszkedéshez. A jövőben elsődleges célunk, hogy ezt a jól megalapozott márkanevet további termékekkel bővítsük és a fogyasztókkal megismertessük.

 

Iparjog pályázat 2015

 A 2015-ös IPARJOG pályázat keretében a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal által biztosított 275.000 Ft-os finanszírozásnak köszönhetően a Vitálvár Kft. az általa létrehozott MAKKA Brand termékeinek csomagolásához kapcsolódó formatervezési mintaoltalom szellemi vagyon értékelését is megvalósíthatta.

 

Díjaink

 • Év Internetes kereskedője 2013
  • Nagy eredménynek tartjuk, hogy „fiatalságunk" ellenére is bekerültünk a 30 esélyes jelölt közé, akik elvihette az Év Internetes Kereskedője 2013 díjat.
 • EFesztivál 2013 - II. helyezés és Kiváló tartalom minősítés
  • 2013. november 06-án Balatonfüreden az EFesztivál Díjátadóján a Vitálvár Kft. az elektronikus kereskedelm kategórában a www.vitalvar.hu pályamű kidolgozásáért II. helyezésben részesült és jogosultá vált a KIVÁLÓ MAGYAR TARTALOM cím viselésére.
 • EFesztivál 2014 - III. helyezés és Kiváló tartalom minősítés
  • 2014. november 5. honlapunkat másodszor is elismerték az eFestivalon. Kereskedelem kategóriában III. helyezést értünk el és jogosultak lettünk ismét a Kiváló Magyar Tartalom cím viselésére.
 • "Ti Jöttök" Innovációs verseny 2015 - Hipavilon különdíj
  • Büszkék vagyunk rá, hogy 2015. áprilisában a MAKKA Beauty Coffee bioaktív kollagén peptidet tartalmazó innovatív kávékülönlegességünk elnyerte a Ti jöttök Innovációs versenyen a HIPAVILON különdíját.

 

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz