NKO Krill olaj


     

100% tisztaságú Neptune krill olaj

Mi az a krill?       TOVÁBB A TERMÉKHEZ

A krill egy olyan, a Déli sark vizeiben élő apró, garnélaszerű rákfajta, amely szervezetében DHA és EPA zsírsavakat halmoz fel. Mivel a krill rákocskák kizárólag növényi planktonokkal táplálkoznak, szervezetük teljes mértékben mentes a nehézfémektől és a műtrágyától.

A krill olaj legfontosabb összetevői:

  • tengeri foszfolipidek
  • omega-3 zsírsavak (főleg EPA és DHA)
  • A-, E-, D- vitamin, kantaxantin és más omega-3 zsírsavak
  • astaxanthin, az egyik legerősebb természetes eredetű antioxidáns

Miben segít a krill olaj?

A Neptune Krill olaj jótékony hatását a szívre, az ízületekre, az agyi működésre és a PMS-re klinikai tanulmányok támasztják alá. A Krill-Omega3 javíthatja az agy végrehajtó funkciójával összefüggésbe hozható tényezőket, elősegítheti a normál koleszterinszint fenntartását és már 7 nap elteltével jelentősen rugalmasabbá teheti az ízületeket. A tanulmányok honlapunkon megtalálhatóak: tovább a tanulmányokhoz.

Neptune Krill-Omega3

A 100% tisztaságú Neptune krill olaj különbözik más tengeri olajoktól abban, hogy a benne található omega-3 (ω−3) zsírsavak foszfolipidekhez kapcsolódnak, amik amphiphilic természetüknek köszönhetően kiváló szállítórendszerként viselkednek. A 100% tisztaságú Neptun krill olaj továbbá egy különleges stabilitású antioxidáns, ami asztaxantint is tartalmaz, ami az antioxidáns tulajdonságon felül különleges stabilitást is biztosít a krill olaj számára.

A krill olaj még epestagnálás esetén is könnyen emészthető. Más halolaj kapszulákkal szemben, a krill olaj kapszula bármikor könnyen bevehető, mivel nem okoz kellemetlen felböfögést.
A krill olajban lévő omega-3 zsírsavak Fosfolipid formájában fordulnak elő, amely az emberi sejtmembránnak is az egyik alkotóeleme, ezért sokkal könnyebben fel tud szívódni, mint a halolaj triglyceridjei.

Tanulmányok kimutatták, hogy a Neptune krill olajban megtalálható foszfolipidekben kötött omega-3 zsírsavak sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega-3 zsírsavak.

TOVÁBB A TERMÉKHEZ

Vízben oldódó krill olaj

A nálunk forgalmazott 100 % tisztaságú krill olaj optimalizált előállítási eljárása megtartja a krill értékeit. A mi krill olajunk vízben oldódik, így nem terheli a májat, valamint jobb a bio hasznosulása, mint a halból készült olajnak. A Neptune krill olajban nincs semmilyen tartósítószer, ami a többi hajolajban viszont megtalálható.

100% tisztaságú NKO Krill-Omega3 - krill olajjal és asztaxantinnal

Étrend-kiegészítőnk, a krill olajat tartalmazó 100% tisztaságú NKOKrill-Omega3 a világ legtisztább vizeiből látja el Önt omega-3 zsírsavval.Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz