Termékek Menü

Legyen viszonteladó partnerünk!

Tudja hogyan kereshet a Vitálvárral?

Legyen partnerünk! - Rendeljen Ön is kedvezőbben!

Üdvözöljük a Vitálvár Kft. viszonteladói oldalán! Ezen a felületen egy egyszerű űrlap kitöltésével Ön is viszonteladónkká/partnerünkké válhat és a jövőben 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg termékeinket, akár magánszemélyként, akár vállalkozásként érdeklődik készítményeink iránt.
Fogyasztóink pozitív visszajelzései megerősítenek minket abban a hitünkben, hogy munkánkkal, az általunk forgalmazott étrend-kiegészítőkkel, funkcionális élelmiszerekkel és táplálkozási kozmetikumokkal olvasóink/vásárlóink egészségét, vitalitását és jó közérzetét szolgáljuk. Ha Ön is kedveli természetes, organikus alapanyagokból készített termékeinket, akkor jelentkezzen partnereink közé és vásároljon kedvezménnyel.
Amennyiben szeretne viszonteladói partnerünkké válni, nem kell mást tennie, mint

1. az oldalon megadnia a szükséges adatokat, hiánytalanul és pontosan,
2. elfogadni a szerződési feltételeket,
3. Viszonteladói Szerződést aláírva visszaküldeni címünkre,
4. minimum 15.000 Ft-os értékben egy tetszőlegesen választható induló készletet kedvezményes áron megrendelni. (További rendeléseinél is 15000 Ft a minimum mennyiség.)

A honlapon feltüntetett mindenkori bruttó árból 15 % kedvezményt biztosítunk Önnek! Értékesítői munkáját reklámanyaggal (szórólappal) is segítjük. A viszonteladói kedvezmény más kedvezményekkel (például kuponos kedvezmény) össze nem vonható! Minden esetben csak egyfajta kedvezmény érvényesíthető.

Mit kínálunk viszonteladóinknak?

  • 15% kedvezményes ár.
  • Gyors, ingyenes kiszállítás az étrend-kiegészítők és a kávék rendelése esetén.
  • Garantált minőség.

Hogyan működik a viszonteladói regisztráció?

  1. Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot.
  2. Regisztrációjának jóváhagyásáról e-mailben értesítjük.
  3. Válogasson kínálatunkból minimum 15000 Ft értékben.
  4. Szerződését lepecsételve elküldjük Önnek. Kérjük, ebből egy példányt aláírva küldjön vissza címünkre: Vitálvár Kft. 1136 Budapest, Pannónia utca 33. fszt/1. (A viszonteladói státusz, az aláírt szerződés visszaküldött példányával lép életbe.)

A viszonteladói szerződést itt letöltheti.

Adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheti meg.


Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu