Ganoderma termékek

A Ganoderma gyógygomba pozitív élettani hatásai

A Ganoderma lucidum gyógyhatású gomba – más néven pecsétviaszgomba – a világ számos területén előfordul, keleten a gyógynövények királyának hívják, és már az egyik legősibb kínai gyógyszerkönyv is említi. Kínában a pecsétviaszgombára úgy tekintettek, mint a halhatatlanságnak, a császár hosszú életének jelképére. Ismeretes, hogy a ganodermát a hagyományos kínai gyógyászatban a vitalitás megőrzésére használták, ugyanakkor a népi gyógyászatban is előszeretettel alkalmazták a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, vagy a májbaj kezelésére. Ma azonban már a ganoderma gomba pozitív élettani hatásainak sokkal szélesebb skáláját támasztják alá a kutatások. A közelmúltban igazolták például, hogy a ganoderma rákellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Manapság főleg álmatlanságra, gyomorbántalmak kezelésére, immunerősítésre használják a ganodermát különböző készítményekben.

Próbálja ki Ön is a Vitálvár Kft. innovatív eljárással készült ganoderma gyógygombát tartalmazó funkcionális élelmiszereit és étrend-kiegészítő készítményeit!

Ganodermás kávé: MAKKA Wellcoffee

Ganoderma gomba tartalmú étrend-kiegészítő készítmények: MicoVit gombakeverék kurkuma kivonattal, MicoTon gombakeverék zöld tea kivonattal.

Rendezés:
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz