Termékek Menü

Fizetési lehetőségek

Az alábbi fizetési opciók közül választhatsz honlapunkon.

1. Előre utalásos vásárlás

Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalnod.

Bankszámlás utaláshoz szükséges adatok: Kedvezményezett neve: Vitálvár Kft. Számlavezető pénzintézet: CIB Bank Zrt. Bankszámlaszám: 10700378-43827901-51100005

Akkor küldjük el csomagod, ha az utalásod már megjelent számlánkon. Az utalásokat CIB-es (bankon belüli) utalás esetén - ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod - az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalásod - ha banki nyitvatartási időn belül indítod - a következő munkanapon jelenik meg számlánkon.

 

2. Utánvétes vásárlás

Ezt a fizetési módot akkor válaszd, ha a csomagod a futárnál, vagy a Pick Pack Ponton szeretnéd készpénzben kifizetni. NE FELEDD! Az utánvétes fizetésnek külön díja van! Fizetési opciók díjai: házhozszállítás estén: utánvét (futárnak fizetés készpénzben vagy bankkártyával) Budapest: 260 Ft,  utánvét (futárnak fizetés készpénzben vagy bankkártyával) vidék: 260 Ft, Pick Pack Pont utánvét ( Pick Pack Ponton fizetés átvételkor) : 285 Ft, FoxPost csomagautomata (bankkártyás fizetés): 295. Bankkártyás fizetés Simple megrendeléskor: 0 Ft, Bankkártyás fizetés CIB megrendeléskor: 0 Ft, Előre utalás bankszámlánkra: 0 Ft.


3. Bankkártyás fizetés

A vitalvar.hu oldalon két különböző Bankkártyás fizetési mód közül is választhatsz. Az OTP Bank által biztosított Simple, illetve a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtjuk.
Mire figyeljen a vásárláskor? • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám) • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá. • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!
A biztonságról: Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.
Elfogadott kártyák:
A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.
A fizetés lépései :
1. Ön a vitalvar.hu oldalán választja ki az árut, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
4. A fizetést követően Ön visszatér a vitalvar.hu oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást. A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével. Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a vitalvar.hu oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back" vagy a „Frissítés/Refresh" gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu