Filozófiánk

A Vitálvár Kft.-nél legfőbb célunknak az egészségtudatos életmód támogatását tartjuk.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a pozitív életminőség elérését támogató étrend-kiegészítők, valamint a hozzáadott értékkel rendelkező funkcionális élelmiszerek és táplálkozási kozmetikumok forgalmazására. Hiszen igyekszünk jövőépítő tevékenységet folytatni, és úgy véljük, hogy a jövőt a funkcionális élelmiszerek jelentik.

Munkánk során mindvégig szem előtt tartjuk a kiemelkedő minőséget, hiszen a legkedvezőbb élettani hatást csak a kifogástalan alap- és hatóanyagok tudják biztosítani.  Saját márkás termékeink mellett folyamatosan igyekszünk újabb termékekkel bővíteni webáruházunkat, az új termékek kiválasztásánál a legfőbb szempont a kiemelkedő minőség.

Fontos számunkra fogyasztóink szakszerű tájékoztatása, az egészségtudatos táplálkozás hangsúlyozása. Törekszünk rá, hogy olvasóink jobban megismerhessék azokat a természet adta lehetőségeket, és az egészségmegőrzésben új, kiváló minőségű készítményeket, innovatív funkcionális élelmiszereket, amelyek hozzásegítik őket egy egészségesebb életformához. Így igyekszünk az egészségtudatos táplálkozással és saját termékeinkkel kapcsolatban minnél több információt, hiteles kutatást, tanulmányt publikálni Blogunkban, Tudástárunkban és Közösségi oldalainkon egyaránt. Különös figyelmet fordítunk arra is, hogy a kiváló minőséget elérhető áron tudjuk biztosítani.
Fogyasztóink pozitív visszajelzései megerősítenek minket abban a hitünkben, hogy munkánkkal olvasóink/vásárlóink egészségét, vitalitását és jó közérzetét szolgáljuk.

 

A Vitálvár Kft. története

A Vitálvár Kft. 2006-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, amely indulása óta foglalkozik természetgyógyászati szolgáltatásokkal  (PhotonWave terápia - szemen keresztüli fényterápia, Oxithermia - lázterápia, mofetta kabin érszűkület kezelések sűrített oxigén belégzéssel és mágneskezeléssel, valamit Peter Hess hangterápia). Webáruházunkat, ahol főként étrend-kiegészítőket és funkcionális élelmiszereket árusítunk, 2012 októberében indítottuk el.

Díjaink

 • Magyar Termék Nagydíj - 2016
  • 2016. szeptember 6-án került megrendezésre a 19. Magyar Termék Nagydíj díjátadó ünnepsége. A Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy igazolja azon termékeket és szolgáltatásokat, amelyek minősége túlmutat az átlagoson, s emellett feladata, hogy segítséget nyújtson a fogyasztók minőségtudatos választásához, hozzájáruljon az egészségtudatos termékek fejlesztéséhez és forgalmazásához. Büszkeséggel tölt el minket, hogy MAKKA termékcsaládunk megkapta ezt a rangos elismerést, hiszen a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy magas hozzáadott értéket hordoz kereskedelmi és társadalmi tartalmában egyaránt, hozzájárul a gazdasági növekedés stratégiájához, egyben a „tanúsított minőség európai útlevelévé!” is vált.
 • "Ti Jöttök" Innovációs verseny 2015 - Hipavilon különdíj
  • Büszkék vagyunk rá, hogy 2015. áprilisában a MAKKA Beauty Coffee bioaktív kollagén peptidet tartalmazó innovatív kávékülönlegességünk elnyerte a Ti jöttök Innovációs versenyen a HIPAVILON különdíját.
 • EFesztivál 2014 - III. helyezés és Kiváló tartalom minősítés
  • 2014. november 5. honlapunkat másodszor is elismerték az eFestivalon. Kereskedelem kategóriában III. helyezést értünk el és jogosultak lettünk ismét a Kiváló Magyar Tartalom cím viselésére.
 • EFesztivál 2013 - II. helyezés és Kiváló tartalom minősítés
  • 2013. november 06-án Balatonfüreden az EFesztivál Díjátadóján a Vitálvár Kft. az elektronikus kereskedelm kategórában a www.vitalvar.hu pályamű kidolgozásáért II. helyezésben részesült és jogosultá vált a KIVÁLÓ MAGYAR TARTALOM cím viselésére.
 • Év Internetes kereskedője 2013
  • Nagy eredménynek tartjuk, hogy „fiatalságunk" ellenére is bekerültünk a 30 esélyes jelölt közé, akik elvihette az Év Internetes Kereskedője 2013 díjat.

 

Vitálvár Kft.

Ügyvezető: Hajdu Tünde

Cégjegyzékszám: 01-09-870435 (Nyilvántartásba vételi szerv: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság)

Adószám: 13733645-2-41

Székhely: 1029 Budapest, Botond vezér utca 6.

Levelezési cím: 1136 Budapest, Pannónia utca 33. fszt. 1.

Panaszkezelés és információkérés:  info(kukac)vitalvar(pont)hu

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-53745/2012, NAIH- 64159/2013.

Engedélyeinket lásd itt:  http://vitalvar.hu/hu/engedelyeink

Tárhelyszolgálatató: Médiacenter Hungary Kft. Postai cím: 6001 Kecskemét, Pf. 588. Székhely cím:  6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6 (Tel.: 06 76 / 575-023, 06 76 / 506-618 vagy 06 30 / 439-2137)

A Vitálvár Kft. csapata

Hajdu Tünde, Mák Kálmán

és a szorgos gyakornokok: Lipusz Kinga (szövegíró, fordító),  Tóth Kata, Tóth Laura és Hudák Éva (grafikus gyakornokok), Monofar Livia és Grauszman Réka (online marketing), Nagy Krisztián (multimédia)

hipavilon ti jottok kulondij

OKLEVÉL melyben elismerésünket fejezzük ki a Vitálvár Kft. a

 

 

 

    

Formatervezési mintaoltalmi okiratA MAKKA Rost Kávé, illetve a MAKKA Beauty Coffee csomagolásának dizájnja a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által elismert Formatervezési Mintaoltalom alatt áll.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz