Feltöltődés az ünnepek előtt, alatt és után

Feltöltődés az ünnepek előtt, alatt és után
A decemberrel az év záró időszaka is megérkezett. Kinek hajtósabban, kinek békésebben telhetnek az év utolsó hetei, egy azonban biztos: egy kis plusz energia szinte mindenkinek jól jöhet az ünnepek előtti készülődéshez, a hamar beköszöntő téli estékhez és az egyre hűvösebben induló reggelekhez.

Mik azok a funkcionális élelmiszerek?

A funkcionális élelmiszerek legfőbb ismérve, hogy hozzájárulnak a közérzet és az általános egészségi állapot javulásához. Legnagyobb előnyük, hogy igazodva a felgyorsult világ igényeihez, a figyelmünket nem kell annyi felé irányítanunk, hanem a normál étkezési szokásaikat kiegészítve funkcionális élelmiszerekkel több tápanyaghoz, vitaminhoz, ásványi anyaghoz juthatunk. Ezáltal erősödhet az immunrendszerünk és ellenállóbbá válhatunk a betegségekkel szemben is.

A funkcionális élelmiszerek jellemzője az is, hogy a napi normál fogyasztási mennyiségben is jótékony hatásúak, illetve a hétköznapi táplálkozási szokások integráns részét alkotják. Pontosan ilyenek a MAKKA okos kávéi is: azok számára, akik kávéznak, a napi 1-2 csésze elfogyasztása további egészségmegőrző előnyöket biztosíthat a kávé természetes élettani hatásai mellett, így "okosan" tehetnek egészségükért, akik a MAKKA kávéit választják.

Hogyan pezsdít fel MAKKA Coffee Vitalis?

A MAKKA Coffee Vitalis zöld kávé kivonatot tartalmaz, melynek 50% klorogénsav. Az utóbbi többek között erős antioxidáns hatása miatt gyakorolhat kedvező hatást a szervezetre. Gátolhatja a sejtkárosodást és -öregedést okozó szabadgyökök kialakulását, így hozzájárulhat az élettel teli bőr és az egészséges látás megőrzéséhez. A zöld kávé továbbá 3-10%-kal gyorsíthatja az anyagcserét és a zsírégető folyamatokat, miközben lassíthatja a szénhidrátok felszívódását, mérsékelve a vércukorszint emelkedését a vérben. Így elkerülhető a hirtelen beütő álmosság egy-egy étkezés után. A koffein közismert szellemi-testi élénkítő hatása pedig ugyanúgy érvényesül, mint a pörkölt (barna) kávészemekben, így segíthet a szív-és érrendszer, illetve az idegrendszer egészségének megőrzésében.

Hogyan segíti az emésztést a MAKKA Rost Kávé?

Az ünnepek előtt nemcsak a MAKKA Coffee Vitalis nyújthat okos segítséget az előkészületekhez és az energiaszint fenntartásához, hanem a MAKKA Rost Kávé is. Ez szintén tartalmaz zöld kávé kivonatot, ami a vitalitás és a sejtek egészséges működéséhez járulhat hozzá, emellett vízoldékony rostokat is, amik az emésztés hatékonyságát fokozhatják: lassíthatják a szőlőcukor felszívódását, ezzel együtt a vércukorszint emelkedését is. Napi 2 csésze MAKKA Rost Kávéval az ajánlott napi rostbevitel fele is fedezhető, így megérdemelt helye lehet a rostdús-étrendben a kávézók körében.

 

***

Vitálvár Kft. - Vitálvár Természetből jeles Webáruház

www.vitalvar.hu

tel.: 061 238 0742

1136 Budapest, Pannónia u. 33. fszt. 1.

 

blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz