Bőrápolás táplálkozási kozmetikumokkal

Bőrápolás táplálkozási kozmetikumokkal
A bőr általános állapota egyrészről a genetikának köszönhető, de az is kiemelten sokat számít, hogy milyen tápanyagokat juttatunk a szervezetünkbe. Az idő előre haladtával bőrünk veszít a hidratáltságából. Ez a folyamat azonban lassítható, ha olyan termékeket fogyasztunk, amelyek belülről, a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat.

A rohanó életvitel mellett nehéz odafigyelni arra, hogy megfelelő mennyiségű vitamint vagy rostot fogyasszunk el, ez pedig bőrünk vagy akár az egészségünk rovására is mehet. Ha szeretnénk megőrizni fiatalságunkat, olyan étrend-kiegészítőket kell választanunk, melyek a bőr megújulásához szükséges anyagokat tartalmaznak, így célzott megoldást jelentenek a ráncok ellen. A MAKKA® Beauty Coffee a bioaktív kollagén peptid tartalomnak köszönhetően pontosan ezt segítheti, s közben a kávé élvezetéről sem kell lemondanunk.

Tanulmányok a bioaktív kollagén peptid hatásáról

A MAKKA® Beauty Coffee egyik alkotóeleme, a bioaktív kollagén peptid, már a kollagének új generációja, mely a modern technológia segítségével jött létre. Enzimes hidrolízis útján felbontották a hosszú láncú kollagént és kiválasztották azokat a peptid szekvenciákat, melyek kifejezetten bőrre, körömre, hajra optimálisak.

Két tudományos kutatás is vizsgálta a bioaktív kollagén peptid hatását a felhám kollagén szintézisére, a kollagén termelődésének serkentésére. A tanulmányokat a University of Kiel Bőrgyógyászati Kara, a hamburgi Skin Investigation and Technology és a Department of Cell and Developmental Biology, valamint a brazíliai Sao Paolo-i Egyetem intézete végezte és a Skin Pharmacology and Physiology publikálta.

A klinikai kutatások során a bőr rugalmasságát, nedvességtartalmát, a felhám vízveszteségét és a bőr keménységét vizsgálták. Az első kísérlet, melyet hatvankilenc 35-55 év közötti hölgy körében végeztek, már négy hét után jelentős javulást mutatott a bőr feszességét vizsgálva. Nyolc hét elteltével ez a trend továbbra is tartotta magát, több mint 15%-kal jobb eredményeket produkált a hatóanyagot szedő csoport, mint a placebót kapók köre. A második tanulmány több mint száz 55 év körüli nő esetében vizsgálta a napi 2,5 g kollagén peptid bevitele utáni bőrszerkezetet. Négy hét után azt találták, hogy a kezelés hatására lényegesen javult az arcbőr kollagén-koncentrációja és láthatóan halványodtak a szemkörnyéki ráncok.

A MAKKA® Beauty Coffee tasakos instant kávé ezért pontosan 2,5 gramm kollagén peptidet tartalmaz, napi egy adag elfogyasztása is biztosíthatja a bőr, a haj és a köröm megújulásához szükséges mennyiséget. A kisebb, praktikus kiszerelésű csomagolásnak köszönhetően pedig könnyen magunkkal vihetünk egy-egy adagot, így nem csak otthon, hanem bárhol gyorsan elkészíthető és fogyasztható. A MAKKA® Beauty Coffee 100% arabica kávéból készül. Az arabica kávé íze erősebb, teltebb és lágyabb, azok is szeretni fogják, akik nem napi rendszerességgel, hanem első sorban az íze miatt fogyasztják a kávét.

Vitálvár Kft. - Természetből Jeles

www.vitalvar. hu

Tel: +36 20 325 8091

1136 Budapest, Pannónia u. 33. fszt. 1

E-mail: info@vitalvar.hu

 

blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz