A kicsi, a nagy, a kávé és a kollagén

A kicsi, a nagy, a kávé és a kollagén
Ki ne szeretne feszesebb bőrt? Mi, nők a mindennapos igénybevétel és stressz mellett is szeretnénk megőrizni bőrünk fiatalságát. Tudjuk, hogy a természetes öregedési folyamat, a táplálkozási szokások, az UV sugárzás és a káros szenvedélyek is hozzájárulnak a bőr rugalmasságának elvesztéséhez. De mi lassíthatná ezt a folyamatot?

 

Van, aki el se tudja kezdeni a napját kávé nélkül, és van, aki az íze miatt issza, de a bőrfeszesítő hatással bíró kávékról még mindig kevesen tudnak. A MAKKA® Beauty Coffee nem csak egy finom kávé, hanem táplálkozási kozmetikum is egyben. A táplálkozási kozmetikumok a szervezetre belülről fejtik ki jótékony hatásukat. Ennek köszönhetően sokkal hatékonyabbak, mintha csak kívülről, krémekkel ápolnánk a bőrünket. Talán nem véletlenül mondják, hogy a szépség belülről fakad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bőr általános állapota egyrészről a genetikának köszönhető, de sokkal inkább számít, hogy milyen tápanyagokat juttatunk a szervezetünkbe. Idővel bőrünk veszít hidratáltságából. Ez a folyamat lassítható, ha olyan termékeket fogyasztunk, amelyek belülről, a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat.

Mi a Beauty Coffee különlegessége?

A Beauty Coffee nem csupán egy kávé, hanem egy kozmetikum is egyben. A 100% arabica instant kávé mellett egy olyan összetevőt is tartalmaz a bioaktív kollagén peptid által, amely hozzájárulhat a bőrünk, a körmünk és a hajunk szépségéhez. A Beauty Coffee így, egy olyan innovatív táplálkozási kozmetikum, amely úgy tartalmazza a hozzáadott kollagén peptidet, hogy nem vesz el a kávé zamatából, finom ízéből. S amíg mi, a kávézást élvezzük, addig a kollagén peptid belülről kifejti hatását.

Hogyan jön létre a Beauty Coffee?

A Beauty Coffeeban található kollagén peptid egy német innovatív technológia segítségével jön létre. Enzimes hidrolízis útján felbontják a hosszú láncú kollagént és kiválasztják azokat a peptid szekvenciákat amik kifejezetten bőrre körömre, hajra optimálisak, ráadásul ezek a sima kollagénnel szemben sokkal gyorsabban szívódnak fel. Gyártónk ezt a kollagén peptidet keveri hozzá az instant arabica kávéhoz, amit aztán kicsi (7 tasak – egy heti adag) vagy nagy (30 tasak – egy havi adag) elegáns díszdobozba csomagol.

A MAKKA® Beauty Coffee funkcionális alkotóeleme tehát, a bioaktív kollagén peptid lelassíthatja a bőrben található kollagén rostok pusztulását, ami a ráncok kialakulásáért felelős. A kollagén testünk egyik természetes fehérjéje, támogatja a kötőszövetek struktúráját, biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát. A bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, fontos eleme a hajnak, bőrnek, körömnek, az ízületeknek és a létfontosságú szerveknek. A szervezet újratermeli a kollagént, de a termelés a kor előrehaladtával csökken. A lassulási folyamat 20 éves kor után kezdődik és 50-60 éves kor között teljesen leáll. A kollagén állomány csökkenésével a bőr is veszít rugalmasságából és megjelennek a ráncok. Ezért is fontos a kollagén helyes szintézisének fenntartása.

Számos kutatás bizonyította, hogy a kollagén peptid javítja a felhám kollagén szintézisét, serkenti a kollagén termelődését. A megnövekedett kollagén-szintnek köszönhetően megváltozik a bőr szerkezete, feszesebbé, rugalmasabbá válik. Napi 2,5 gramm bioaktív kollagén peptid rendszeres fogyasztása tehát lelassíthatja az öregedési folyamatot, csökkentheti az öregedés látható jeleit, halványíthatja a ráncokat és feszesebbé, rugalmasabbá teheti a bőrt.

A MAKKA® Beauty Coffee tasakos instant kávé ezért pontosan 2,5 gramm kollagén peptidet tartalmaz, így, ha hihetünk a kutatások eredményeinek, úgy már napi egy adag elfogyasztása is biztosítja a bőr, haj és köröm megújulásához szükséges mennyiséget. A praktikus, tasakos csomagolásnak köszönhetően könnyen magunkkal vihetünk egy-egy adagot, így nem csak otthon, hanem bárhol gyorsan elkészíthető és fogyasztható.

blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz