Termékek Menü

Természetes összetevők

Munkánk során mindvégig szem előtt tartjuk a kiemelkedő minőséget, hiszen a legkedvezőbb élettani hatást csak a kifogástalan alap- és hatóanyagok tudják biztosítani.

Körültekintő kutatással és alapossággal választjuk ki hazai és külföldi beszállító partnereinket. Minőségben nem ismerünk kompromisszumot, kiemelt figyelmet fordítunk partnereink referenciáira. Csakis ellenőrzött és megbízható beszállítóktól vásárolunk alapanyagokat a világ minden részéről - Kanada, India, Kína, Hollandia, Belgium, Lengyelország, Svájc, Németország-, hogy végül a vásárlóink prémium terméket kapjanak.

A termékekhez innovatív eljárással készült, minőségi alapanyagokat használunk fel, melyeket gondos kutatómunka és tesztelés eredményeként válogatunk ki. Például a MAKKA® Beauty Coffee esetében a 100% arabica kávéhoz hozzáadott bioaktív kollagén peptid egy innovatív eljárásnak köszönhetően, enzimatikus úton jön létre, melynek során felbontják a hosszú láncú kollagént és kiválasztják azokat a peptid szekvenciákat, melyek kifejezetten bőrre, körömre, hajra optimálisak.

Saját márkás termékeinket HACCP és ISO22000 tanúsítvánnyal is rendelkező üzemünkben gyártjuk és csomagoljuk. Az elkészült termékeket pedig rendszeresen bevizsgáltatjuk független laboratóriumokban, hogy vásárlóinknak kizárólag ellenőrzött, magas minőségű és megbízható árut biztosítsunk. Étrend-kiegészítő termékeink pedig mind OÉTI által vizsgált, zöld pipával rendelkező termékek. (Saját étrend-kiegészítő termékeink OÉTI notifikációs száma megtalálható a termékoldalakon)

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu