Termékek Menü

Ránctalaníts bioaktív kollagén peptiddel

Ránctalaníts bioaktív kollagén peptiddel Ránctalaníts bioaktív kollagén peptiddel! A természetes bioaktív kollagén peptidek lelassítják a bőr rostjainak pusztulását, ránctalanítanak.

Használd ki a bioaktív kollagén peptid természetes erejét!

A kollagén a bőr legfontosabb alkotóeleme, mely a tömegének körülbelül 80%-át adja. Bőrünk felhám rétegének épségét számos veszély fenyegeti. A bőr általános állapota egyrészről adottság, de az idő előrehaladtával veszít a hidratáltságából. Ezt a folyamatot olyan külső hatások felgyorsítják, mint a káros napsugarak, hormonális változások vagy az egészségtelen táplálkozás.

Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy a MAKKA® Beauty Coffee alkotóelemei, a természetes bioaktív kollagén peptidek® lelassítják a bőrben található kollagén rostok pusztulását, ami a ráncok kialakulásáért felelős. Szemmel látható javulás MAKKA® Beauty Coffee olyan kollagén peptideket tartalmaz, amelyek belülről, a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat. Növelik a bőr nedvességtartalmát, hidratálnak, és lelassítják ráncok kialakulását.

Feszesebb bőr

Az első tanulmány, melyet 69 harmincöt és ötvenöt év közötti hölgy körében végeztek, már négy hét után jelentős javulást mutatott a bőr feszességét vizsgálva. Nyolc hét elteltével ez a trend továbbra is tartotta magát, több mint 15%-kal jobb eredményeket produkált a hatóanyagot szedő csoport, mint a placebót kapók köre.

Csökkenti a ráncokat

A második számú tanulmány több mint száz 55 év körüli nő esetében vizsgálta a napi 2,5 g kollagén peptid bevitele utáni bőrszerkezetet. Négy hét után azt találták, hogy a kezelés hatására lényegesen javult az arcbőr kollagén-koncentrációja és láthatóan halványodtak a szemkörnyéki ráncok.

A tanulmányokat ide kattintva olvashatod el: Tanulmány1Tanulmány2

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar kávé
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu