Termékek Menü

Mit tud a krill olaj?

Mit tud a krill olaj? A sarki krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezek az állatok DHA és EPA zsírsavakat halmoznak fel a szerveztükben, és fontos foszfolipidekhez kötik. A Krill-Omega3 olaj tartósítószer nélkül látja el Önt és családját vízben oldódó telítetlen zsírsavakkal, egyenesen a világ legtisztább vizeiből.

1. A kivonási eljárás:

Egy optimalizált, szabadalmaztatott kivonási eljárással vonjuk ki az olajat a krillből. Ez az optimalizált kivonási eljárás megtartja, fokozza és stabilizálja a krill biológiai értékeit. A versenytársak, akik szintén krill olajat vonnak ki, különböző, kisebb hatékonyságú kivonási eljárásokat alkalmaznak. A feldolgozásnak ezen különbsége eltérő kivonatokat eredményez, amelyek így különböző módon viselkednek biológiai értéküket és hatékonyságukat tekintve

2. A krill olaj minősége, oxidáció és biohasznosulás:


Más cégekkel ellentétben mi nem manipuláljuk a krill olajat. A TOTOX érték egy mutatója annak, milyen minőségű a termék. Ha a TOTOX érték magas, az általában azt jelenti, hogy az olajat hőnek tették ki vagy halolajjal keverték, megtévesztve így a vásárlót, aki abban a hitben van, hogy tiszta krill olajat vett. A mi termékünknek nagyon alacsony a TOTOX értéke.

3. A kutatás és a tanulmányok hasznosítható eredményei:


Az 
NKO-nak klinikailag bizonyított gyógyhatása van. Más krill olajoknak nincsenek meg ugyanazok a biológiai tulajdonságai, mert hiányoznak belőlük azok a bioaktív összetevők, amelyek az NKO-ban megtalálhatók.
Az NKO-nak klinikailag bizonyított jótékony hatása van a szív- és érrendszeri, ízületi megbetegedésekre, a PMS szindrómára és az ADHD-ra.
Az NKO az egyetlen olyan krill olaj, amelyet klinikai körülmények között, embereken is kipróbáltak, tanulmányoztak.
Az NKO-val sokkal eredményesebb gyógykezelésben részesülhet a beteg, mint más krill olaj termékekkel.

blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu