A MAKKA Rost tejtermékekhez tökéletes
A Makka® Rostban található Fibersol-2 bátran használható tejtermékekhez is. Bármelyik formához ajánljuk, legyen az folyékony, krémes vagy épp fagyasztott. A Makka Rost stabil szerkezetének köszönhetően főzés-, sütés- és fagyasztásálló is.
Javítja az íz hatást, a textúrát és még édesít is.
A Fibersol javíthatja, kiemelheti a tejtermékek ízét és állagát is. Mindemellett azt is lehetővé teszi, hogy az egyéb ízfokozók hozzáadása elkerülhető legyen.
Megfelelő az egészségtudatos fogyasztóknak is
Tanulmányok igazolják, hogy a Fibersol ellenáll a gyomor savas közegének, így juttatva értékes étkezési rostot a bélrendszerbe. Ezzel hozzájárul emésztésünk egészséges működéséhez.
A fordítás forrása:
http://www.fibersol.com/wp-content/uploads/2012/04/NewDairySellSheet.pdf