Legyél trendi!

Legyél trendi!
Ránctalaníts Te is egyszerűen a bioaktív kollagén peptidet® tartalmazó MAKKA® Beauty Coffee erejével! Ez a táplálkozási kozmetikum a rohanó életvitel mellett is segítségünkre lehet szépségünk ápolásában gyorsan, egyszerűen, elérhető áron.

Ránctalaníts egyszerűen, a MAKKA® Beauty Coffee erejével!

Ha nincs időd, vagy pénzed a kozmetikai kezelésekre, vagy eleged van a különböző krémekből, miért ne próbálnál ki valamilyen praktikusabb megoldást bőröd feszesebbé tételére?  Ránctalaníts Te is egyszerűen a bioaktív kollagén peptidet®  tartalmazó MAKKA® Beauty Coffee erejével.

A szépségápolás belül kezdődik!

Az egészségtelen táplálkozás éppoly veszélyt jelent bőrünk fiatalságának megőrzésére, mint a kívülről érkező napsugarak. Pontosan ezért nem kívülről, hanem belülről kell kezdeni bőrünk ápolását, olyan táplálkozási kozmetikumok használatával, melyeknek segítségével elfogyaszthatjuk a megfelelő vitaminokat, tápanyagokat, különösen pedig a kollagént!
MAKKA® Beauty Coffee egy olyan speciális táplálkozási kozmetikum, amiben a kávézás élvezete a szépségipar előnyeivel találkozik. A MAKKA® Beauty Coffee-ban az arabica kávé mellé rejtett bioaktív kollagén peptid® elfogyasztásával hatékonyan járulhatunk hozzá bőrsejtjeink tápanyag pótlásához. Ráadásul ez a táplálkozási kozmetikum a rohanó életvitel mellett is segítségünkre lehet szépségünk ápolásában gyorsan, egyszerűen, elérhető áron.

Hogyan hat a bioaktív kollagén peptid®?

Sokféle kollagénes termék van a piacon mind krémkozmetikumok, mint pedig étrend-kiegészítők között. Azonban a bioaktív kollagén peptid® a kollagének új generációja, mert kifejezetten azokat a peptid szekvenciákat tartalmazza, amik bőrre, körömre, hajra optimálisak. A MAKKA® Beauty Coffee-ban található kollagén peptidek belülről, a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat. Növelhetik a bőr nedvességtartalmát, hidratálnak, és lelassíthatják bőrben található kollagén rostok pusztulását, ezáltal pedig a ráncok kialakulását.
A bioaktív kollagén peptidet® előállító cég kutatási eredményekkel is igazolta, hogy napi 2,5g speciális kollagén peptid rendszeres elfogyasztása csökkenti a ráncokat, és növeli a bőr rugalmasságát. Éppen ezért minden MAKKA® Beauty Coffee tasak 2,5g kollagén peptidet tartalmaz, hogy már napi egy kávé rendszeres elfogyasztásával tehessünk bőrünk szépségéért.

Kávézz a mellrák ellen!

A Vitálvár Kft. fontosnak tartja az egészséges életmód, és a helyes táplálkozás képviseletét, valamint az erre való figyelem felhívást. Ezért kezdtük el az olyan funkcionális élelmiszerek kifejlesztését, amelyek a bennük található élettanilag kedvező hatású komponenseknek köszönhetően hozzájárulnak az egészséges étrendhez, vagy a szépség megőrzéséhez. 
Kávézás közbeni szépülés és az egészséges táplálkozás jegyében aktívan támogatjuk a MAKKA Okos Kávéinkkal az Egészség Hídja Összefogást a mellrák elleni küzdelem érdekébenben. „Kávézz a mellrák ellen!” logóval ellátott MAKKA Okos Kávék fogyasztásával Te is tehetsz valamit egészségedért, szépségedért, önmagadért és az összefogás támogatásával most már másokért is! Kávézzunk együtt a mellrák ellen!
Támogasd Te is az összefogást, keresd a boltokban a formatervezési mintaoltalommal védett egyedi csomagolású MAKKA Kávékat, melyek most már a mellrák elleni összefogás szimbólumával, a rózsaszín szalaggal kaphatóak.

Legyél trendi. Maradj fiatalos! Ránctalaníts egyszerűen!
Viszonteladók jelentkezését is várjuk!

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar kávé
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz