Termékek Menü

Haj, köröm, ráncok: 3 problémára - 1 megoldás!

Haj, köröm, ráncok: 3 problémára - 1 megoldás! Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy a MAKKA® Beauty Coffee alkotóelemei, a természetes bioaktív kollagén peptidek® lelassítják a bőrben található kollagén rostok pusztulását, ami a ráncok kialakulásáért felelős. 

Töredezett hajvég, repedt, állandóan letört körmök? És még azok a fránya ráncok is...

landing beauty

Örökös harcot vívsz, hogy melyik arckrémet válaszd? 
Hogy melyik sampon oldaná meg a haj problémádat?

Sok nő (és férfi) keresi, kutatja a megoldást, mivel tehetné erősebbé a haját, hogy nem töredezzen, fényes legyen és erős. Állandó promlémát jelent kicsik és nagyok számára, hogy a sok igénybevételtől a kezünkön a körmök berepednek, esetenként le is törnek. A kor haladtával pedig megjelennek nyakunkon, arcunkon a finom ráncok, melyekkel ádáz harcot vívunk életünk végéig. "Csak egy kicsivel lenne kevesebb ráncom."

Az első megoldások, amik az eszünkbe jutnak, irány a bolt és nézzük végig a kínálatot arckrémekből, samponokból, erősítő körömlakkokból. Persze előkerülnek a különféle házipraktitkák is, házi pakolások. A választék óriási! Ez ezt tudja, az meg amazt.

A legtöbben azt hiszik:

1)  ezt a sok kencét az arcukra kenik és hipp-hopp ráncnak se híre se hamva.
2) minél több összetevőt tartalmaz, annál jobban hat

Hát ez sajnos nem így van.

Mi nem fogjuk neked azt mondani, hogy "máról holnapra ránctalan leszel",
semmi blabla - csak egy krémes kávé,
tettrekész nőknek (és férfiaknak).

Legyen 3 hónap alatt erős, szép körmöd, töredezés mentes hajad!

Mi egy olyan kávét ajánlunk a figyelmedbe, ami szép lassan napról-napra építi be a kollagént a szervezetdebe,  ezáltal erősítve a a körmöd, hajad és szépítve a bőröd.

Elsőre hihetetlennek hangzik, ugye? Pedig nem az:

Mi is a MAKKA® Beauty Coffee?

 100%arabica kávét és kollagén peptidet tartalmazó instant kozmetikum és kávé.

A kollagénről tudjuk, hogy a bőr legfontosabb alkotóeleme. Bőrünk felhám rétegének épségét számos veszély fenyegeti. A bőr általános állapota egyrészről adottság, de az idő előrehaladtával veszít a hidratáltságából. Ezt a folyamatot olyan külső hatások felgyorsítják, mint a káros napsugarak, hormonális változások vagy az egészségtelen táplálkozás.

Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy a MAKKA® Beauty Coffee alkotóelemei, a természetes bioaktív kollagén peptidek® lelassítják a bőrben található kollagén rostok pusztulását, ami a ráncok kialakulásáért felelős. Szemmel látható javulás MAKKA® Beauty Coffee olyan kollagén peptideket tartalmaz, amelyek belülről, a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat. Növelik a bőr nedvességtartalmát, hidratálnak, és lelassítják ráncok kialakulását.

 {youtube}dAjsKBWvApg{/youtube}

Kinek ajánljuk?

Aki tenni is hajlandó a szép hajért

Aki nem elégszik meg azzal hogy körömlakkal rejti el körbe hibáit

Aki támogatni szeretné az arckrém hatását

És nem utolsó sorban mindenkinek, aki szeret kávézni

Mennyibe kerül?

A táplálozási kozmetikumok még nem elterjedtek hazánkban. Kollagén tartralmú krémet, és tablettát sokat fogsz találni a piacon, de kávét csak egyet!

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar kávé
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu