Termékek Menü

Egészségünk titkai - negatív ionok

Egészségünk titkai - negatív ionok Miért fontos a negatív ion egészségünk megőrzésében? Melyik fajta víz tartalmaz negatív ionokat és ehhez hogyan juthatunk hozzá?

Kevesen tudnak róla, de a negatív ionok fogyasztása rendkívül fontos egészségünk megőrzéséhez. Sajnos ma sokkal kevesebb negatív ion jut a szervezetünkbe, mint amennyire szükségünk lenne! Mi ennek az oka?

Dr. William Rea, a texasi Brookhaven Orvosi Központ sebészeti vezetője fejtette ki: "ma a legtöbb ház már nem úgy lélegzik, mint régen". Az acél és a beton megkötik az atmoszférában, óceánok és vízesések közelében fellelhető negatív ionok legnagyobb részét. Környezetünkben a műanyagok mind pozitív sztatikus töltésűek, ezért hozzánk már nagyon kevés negatív ion jut el.

Ezért Dr. William Rea 2001-ben nemzetközi mozgalmat indított az acél és a beton betiltásáért óceánok és vízesések közelében, valamint az atmoszférában. Azt is kidolgozta, hogyan lehet az acélból és a betonból visszanyerni a megkötött iont, majd újrahasznosítani.

Sajnos nem tudjuk az egyik napról a másikra megváltoztatni környezetünket, de a hiányzó negatív ionokat a hidrogénes víz fogyasztásával pótolhatjuk. Ha fogyasztjuk ezt az antioxidáns vizet, akkor mind az egészséges, mind a beteg embernél meglepőek lesznek az eredmények.

A hidrogéndús víz fogyasztói írták le:

Krónikus seb teljes gyógyulása

K. J.: Néhány éve beleléptem egy szögbe. Ezután a seb begennyesedett és nem gyógyult be soha. Miután elkezdtem inni a hidrogénes vizet, a seb magától begyógyult. Pedig csak ittam. Hihetetlen.

Eltűnt az agytumor

H. A.: Agytumor eltávolító műtét után kezdtem el inni a hidrogénes vizet. Orvosom szerint a „megmaradt tumor fokozatosan elhalt”. Szerintem ez az aktív hidrogéndús víz miatt van és hiszem, hogy a döntésem, hogy hidrogénben gazdag vizet igyak helyes volt. Ma már a kórházba menni ellenőrzésre, az örömforrásaim egyike lett!

A hidrogéndús víz ivása egy nagyszerű lehetőség a betegségek megelőzésében, és egy fontos lépés egészségünk, jobblétünk megtartásában!

Honnan tudjuk begyűjteni a negatív ionokat?

A szervezetünk számára szükséges negatív ionokat felvehetjük a levegőből – bár mára a negatív ionok aránya a levegőben jelentősen csökkent – felvehetjük a táplálkozásunkon keresztül nyers bió zöldségekből, vagy felvehetjük az ivóvizünkön keresztül is!

A Földön különböző helyeken található csodaforrások mind magas számban tartalmaznak negatív iont! Azonban ma már az aktív hidrogéndús vizet a saját otthonunkban is előállíthatjuk!

„Lourdes” hidrogénes víz készítő berendezés gyógyhatását klinikai vizsgálatok igazolták, a készülék szabad hidrogénben gazdag vize az általános jólléthez szükséges extra energiát nyújtja számunkra, illetve erős antioxidánsként, a szabad gyökök hatékony ellenszereként szolgál, a betegségek megelőzésénél és a kezeléseknél egyaránt.

Forrás: http://www.lourdes.hu/index.php?page=cikk&id=19

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar életmód
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu