A krill olaj

A krill olaj
A krill olaj egy erős természetes antioxidáns, hatékony számos betegség és rendellenesség esetén alkalmazva. 

Az antarktiszi krillnek kb. 5-10 év az élettartama, és egy alapvető organizmusnak tekintik, amely nagyon sok antarktiszi ragadozó táplálékául szolgál.
A mélytengeri sötét óceánban élnek, biztonságosan távol a főbb ragadozóktól (mint a bálnák, és a tengeri madarak). A tengerbiológusok úgy tartják, hogy az éves antarktiszi krill mennyiség több százmillió tonnát tehet ki, amelyből 85 millió tonnát az antarktiszi bálnák fogyasztanak el. Az új éves összes halászási mennyiségi korlát, amelyet a CCAMLR határoz meg, a bálnák fogyasztásának kb. 8,33 %-át engedélyezi. Valójában a tényleges évi 127 000 tonna kihalászása (2004-2006) kb. 0,15%-át jelenti a bálnák által elfogyasztott mennyiségnek.

krill olaj egy erős természetes antioxidáns, hasonlóan az asztaxantinhoz. Preklinikai és klinikai tanulmányok tudományosan igazolják, hogy a Vitálvár Kft. által is forgalmazott krill olaj biztonságos hosszú időn át tartó kezelésben, és hatékony a diszlipidémia, a krónikus gyulladásos megbetegedések, és a kognitív rendellenességek (tudattal, gondolkodással, tudatműködéssel kapcsolatos megbetegedések) esetén alkalmazva.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar krill olaj
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz