Termékek Menü

Védd meg kutyusod az öregedés hatásaitól astaxanthinnal

Védd meg kutyusod az öregedés hatásaitól astaxanthinnal Szedj astaxanthin és alga tartalmú étrend kiegészítőt minden nap, saját és kedvenced égészségének megőrzésére is!

Egy 2013-as klinikai tanulmány bizonyította, hogy az astaxanthin fogyasztása mérhetően csökkenti az oxidatív stresszt és a különböző gyulladásokkal járó károsodást mind fiatal (3 év), mind idősebb (5 év) Beagle szukáknál.

Sajnos kedvenceink öregedése sokkal gyorsabb, mint a miénk. Ez főként a sejtek “erőműveinél”, a mitokondriumnál érzékelhető legjobban, sokkal gyorsabban hanyatlik a teljesítményük. A tanulmány eredményei szerint az astaxanthin növeli az idősebb kutyák energiaszintjét és vitalitását. Ezen felül az astaxanthin serkentette a mitokondriumok energiatermelését, ami potenciálisan segít idős kedvencünknek ellenállni a betegségeknek.

Ugyanezen tanulmány azt találta, hogy az astaxanthin csökkenti az oxidatív stresszt és a gyulladások kialakulását. Az emberekhez hasonlóan, a kutyák is rendkívül érzékenyek a szennyeződésekre, mint a sugárzás, a kiegyensúlyozott étrend és a nyugalom ugyanúgy fontos számukra is. Ezek hiánya és más faktorok együttesen növelhetik az oxidatív stressz és különböző gyulladások kialakulását. Ezek a problémák lesznek fő okozói az időskori megbetegedéseknek mind az emberi, mind az állati szervezetben.

Szedj astaxanthin és alga tartalmú étrend kiegészítőt minden nap, saját és kedvenced égészségének megőrzésére is!

Most a Tiéd lehet az Astaxanthin ITT! 

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar astaxanthin
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu