A vadlazac remek Astaxanthin forrás, tele gyulladás gátló hatású antioxidánsokkal. Sajnálatos módon egy nemrégiben megjelent publikáció* szerint a szupermarketek polcaira kerülő lazac tenyésztett állat. A tenyésztett lazacokat az Astaxanthin egy szintetikus verziójával táplálják, ami jelentősen eltér a természetben előforduló anyagtól. A mesterséges úton előállított Astaxanthin hatását az emberi szervezetre nem tesztelték még széleskörűen.
Ugyanakkor a természetes Astaxanthin, amit különböző algákból nyernek ki, olyan izomer molekulát tartalmaz, ami megtalálható a vadlazacban is. Ezt a vegyületet teljes körűen bevizsgálták, kimutatták jótékony hatásait az emberi szervezetre.
Ha teheti, Ön is nézze meg az étrend kiegészítők címkéit, és keresse a Haematococcus pluvialis mikro algából kinyert Astaxanthint, hogy az igazi, természetes antioxidáns pozitív hatásait élvezhesse!
*http://m.theatlantic.com/…/the-costliest-part-of-fe…/387586/
A fordítás forrása:
https://www.facebook.com/naturalastaxanthin?fref=ts