Termékek Menü

Tökéletes Omega-3 forrás rengeteg jótékony hatással

Tökéletes Omega-3 forrás rengeteg jótékony hatással A Neptun féle krill olaj egy olyan prémium minőségű étrend-kiegészítő, amely ellátja szervezetét Omega-3 EPA és DHA zsírsavakkal valamint antioxidánsokkal. 

A Neptune féle krill olaj egy olyan prémium minőségű étrend-kiegészítő, amely ellátja szervezetét Omega-3 EPA és DHA zsírsavakkal valamint antioxidánsokkal. A krill olajban az EPA és DHA zsírsavak a foszfolipidekhez kapcsolódnak, ezzel szemben hal olaj Omega-3 zsírsavai trigliceriderkhez csatlakoznak. Éppen ezért az NKO® lényegesen könnyebben emészthető formula.
A halolajjal ellentétben, ami teljes mértékben zsíroldékony, az NKO®-ban található foszfolipidek mind zsíroldékony mint vízoldékony komponenseket is tartalmaznak.
Ez azt jelenti, hogy az Omega-3 zsírsav, amely az NKO® foszfolipideihez csatlakozik 2,5-ször jobban szívódik fel, mint a halolajban található Omega-3.
Szabadalmaztatott kivonási eljárásunk még jobb felszívódást biztosít, bioaktív formulát kapunk, amely könnyen emészthető, gyorsan felszívódik, és sokkal hatékonyabban fejti ki hatását, mint a halolaj.
Az NKO® körülbelül. hétszer annyi antioxidáns astaxanthint tartalmaz, mint más Krill olajak a piacon. Az erős antioxidáns természetes tartósítószerként szolgál, valamint számos jótékony hatása van az emberi szervezetre, megvédve szervezetünket a szabadgyökök támadásától. *

Fenntartható halászat az ideális Omega-3 forrás megőrzésére

A krillek apró, rákszerű kis élőlények bennük tisztelhetjük a világ legnagyobb biomasszáját. Körübelül 85 különböző fajtája él a világ óceánjaiban, azonban a Neptune csak az antarktiszi krilleket (Euphausia superba) halássza.
Hozzávetőlegesen 420 millió tonna biomasszával rendelkezik ez a fajta. Mivel a krillek a tápláléklánc legalján helyezkednek el, nem halmoznak fel nehézfémeket és más mérgező anyagokat szervezetükben, ellentétben más vízi élőlényekkel. Ezért is a lehető legjobb Omega-3 források.
A Neptune kiemelten fontosnak tartja, hogy a krill halászata hosszú távon is fenntartható legyen, igyekszik a legkevésbé befolyásolni a populáció természetes alakulását. Elengedhetetlennek tartja, hogy kiegyensúlyozott legyen a krill biomassza, hogy a jövőben mind az embereket mind, tengeri élőlényeket elláthassa tápanyaggal.
Éppen ezért szigorúan követi a CCAMLR által felállított nemzetközi irányelveket. Ezen kívül elnyerték a tenger barátja kitűntetést is.

NKO®: szabadalmaztatott kivonás, tökéletes hatás

  • Krill olaj jótékony hatásai
  • Az Omega-3 az NKO®-ban foszfolipidekhez kapcsolódik - 2,5-szörösére növelhető a bioaktivitás
  • Könnyen emészthető, nincs mellékíze, nem okoz gyomorégést
  • Kiemelkedő EPA és DHA a forrás
  • Antioxidáns astaxanthint tartalmaz
  • Természetesen előforduló A és E-vitamin forrás
  • A speciális kivonási eljárás nagyfokú tisztaságot eredményez


* – Clinical Study Report. NO. BTS 275/07. February 16, 2009. Esslingen, Germany
A fordítás forrása: http://neptunekrilloil.com/products/nko-premium-krill-oil/

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar krill olaj
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu