Termékek Menü

Tartsa meg újévi fogadalmait természetes astaxanthinnal!

Tartsa meg újévi fogadalmait természetes astaxanthinnal! A természetes astaxanthin megadhatja azt a lökést, ami hozzásegít az újévi fitneszcéljaid eléréséhez!

A természetes algatartalmú astaxanthinnak köszönhetően könnyebben sikerülhet betartani az újévi fitnesz-fogadalmat!
A rendszeres edzés elkezdése a leggyakoribb ígéretünk az újesztendő beköszöntével, ám betartása korántsem egyszerű feladat. Januárban a havi konditerembérletek eladása 50%-kal nő az Egyesült Államokban. Sajnos azonban az új tagok 80%-a február közepére elveszíti a lelkesedését.

Hogyan segíthet ezen az astaxanhin?

Edzés közben izomzatunk tejsavat termel, amely kellemetlen, égető érzést vált ki, így a mozgás intenzitásának csökkentésére, abbahagyására késztet. Egy Japánban végzett, placebo-kontrollált kísérlet során hosszútávfutók astaxanthint szedtek. A terhelést követően levett vérmintákból kiderült, hogy az astaxanthint szedők szervezetében alacsonyabb volt a tejsavó szintje.
Egy svéd tanulmány során iskolások körében mérték fel a maximális guggolások számát. 6 hónap után az astaxanthint szedő diákok háromszor annyival növelték a guggolások számát, mint a placebo-t szedők.
A természetes astaxanthin megadhatja azt a lökést, ami hozzásegít a 2015-ös újévi fitneszcéljaid eléréséhez!

Forrás: Naturalastaxanthin Facebook

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar astaxanthin
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu