Termékek Menü

Takács Nóra tudja, hogy születnek a jó nők

Takács Nóra tudja, hogy születnek a jó nők

Hogyan lesz valakiből jó nő? Takács Nóra elmondja, mi a véleménye a szépségről és megtudjuk tőle, miként válhat bármelyikünk vonzóvá. Ha a saját bőrödön akarod megtapasztalni, hogy Te is a klassz csajok közé tartozol, látogass el a szombati divatbemutatóra. 

Hogyan lesz valakiből jó nő? Takács Nóra elmondja, mi a véleménye a szépségről és megtudjuk tőle, miként válhat bármelyikünk vonzóvá. Ha a saját bőrödön akarod megtapasztalni, hogy Te is a klassz csajok közé tartozol, látogass el a szombati divatbemutatóra.

Takács Nóra testhez álló feladat előtt áll: mivel évekig modellként dolgozott, nem lesz számára idegen a kifutó a Mozdulj! Közhasznú Egyesület november 16-ai jótékonysági gálájának divatbemutatóján. Nóra szívügye a jótékonyság, munkájának köszönhetően pedig tudja, milyen sok nő küzd önmaga elfogadásával – márpedig az integrált divatbemutatón egészséges és fogyatékkal élő, amatőr és profi modellek mutatják meg, hogy a divat igenis mindenkié. Mi hisszük azt is, hogy a szépség is mindenkié. Mindössze elhatározás és akarta kérdése. Tudtad, hogy nem csak külsőleg tudsz tenni a vonzó megjelenésért? Vannak olyan készítmények, melyek belülről tesznek ragyogóvá. Ilyen például a természetes Astaxanthin. Segítségével a bőröd sima és tiszta lesz, a ráncok halványulhatnak. Takács Nóra szerint attraktivitásunk tovább növelhető egy nagy adag önbizalommal. A korábban modellként dolgozó műsorvezető hitvallása szerint minden hölgy megérdemli, hogy legalább egy napra hercegnőnek érezhesse magát: ezért dolgozik aktív tagként a Jónő Team-ben, és ezért tetszett meg neki első hallásra a különleges divatbemutató ötlete.    „Először a jótékonysági est egyik divattervezője, Megla Rózsa kért meg, hogy szerepeljek modellként a divatbemutatón, és mivel sűrűn hordom a ruháit, örömmel mondtam igent a felkérésre. Másrészről szívesen állok olyan ügyek mellé, amik hozzásegítenek ahhoz, hogy elfogadóbbá váljunk. Az olyan rendezvények, ahol egészséges és fogyatékkal élő emberek együtt mutatkozhatnak be, mindenképpen a teljes integrálódást segítik – ahogyan ez a divatbemutató is. Remek alkalom ez arra, hogy olyan hölgyek is kifutóra állhassanak, akik másképp nem kapnák meg ezt a lehetőséget. Bár az én ismeretségi körömben nincs fogyatékkal élő, a mindennapi tapasztalataim alapján egyre  pozitívabb megítéléssel állunk a kérdéshez. Hiszek abban, hogy ha valami jót adsz a világnak, akkor azt később visszakapod szeretet formájában" – mondta Takács Nóra, aki magánemberként is szívesen jótékonykodik: állatmenhelyeknek segít és pénzadománnyal támogatja a Bátor Tábor Alapítvány munkáját is. Nóra pontosan tudja, milyen sok nő éli úgy a mindennapjait, hogy nincs megelégedve saját magával, hiszen a Hogyan legyek jó nő? műsorvezetőjeként és a Jónő Team vezetőjeként sokszor találkozik ezzel a problémával. „A munkám során nap mint nap találkozom olyan hölgyekkel, akik nem elégedettek magukkal, és mivel nincs elég önbizalmuk, a világ felé is ezt közvetítik. Az átalakító csapatommal azt próbáljuk  bebizonyítani a hozzánk érkező lányoknak, hogy először saját maguknak kell elhinniük azt, hogy jól néznek ki, hiszen a belső kisugárzás megváltoztatja a külsőt, megszépíti azt. Minden nő megérdemli, hogy legalább egy napra tökéletesnek érezhesse magát és a rivaldafénybe kerülhessen, ezen a divatbemutatón pedig épp ezt kapják meg a lányok. Megtiszteltetés lesz velük egy színpadra lépni" – tette hozzá Nór.

Ne feledd, hogy jónő kártyával egész évben akciósan vásárolhatod meg a MAKKA Beauty Coffee-t.

Forrás: http://www.weborvos.hu Kép:gyorplusz.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar életmód
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu