Rosttal az egészségért
A MAKKA® Rostban található maltodextrin lassan felszívódó élelmi rost, amely klinikailag bizonyítottan hozzájárul emésztőrendszerünk egészségéhez. Segít a székrekedés megszüntetésében, és elősegíti az anyagcsere folyamatok zavartalanságát. Az étrend-kiegészítő formájában az étkezésekkel elfogyasztott MAKKA® Rost csillapítja a vércukorszint gyors emelkedését, ezáltal a szervezet által válaszként termelt inzulin szintjét normál határok között tudja tartani. Továbbá az is bizonyított, hogy az egészséges inzulin-szintet nem befolyásolja. Korlátozott számú tanulmányok azt is igazolni látszanak, hogy a MAKKA® Rost étkezések után megnövekedő triglicerid szintet is kordában tudja tartani.
Sütemények és az élelmi rost (maltodextrin)
A MAKKA® Rostot sütéshez is használhatja! Az egészségtudatos háziasszonyok legjobb társa lehet a konyhában! A MAKKA® Rost ellátja családját a szükséges élelmi rostokkal, anélkül, hogy házi süteményei, kenyerei kellemetlen, mesterséges ízt kapnának, vagy állaguk tönkremenne. A MAKKA® Rost íztelen, észrevétlenül teszi a dolgát és az élelmi rostok összes jótékony hatását kifejtve hozzájárul Ön és családja emésztőrendszerének egészséges működéséhez!
A sütésálló rost
- növeli a jótékony hatású élelmi rostok szintjét az ételben
- hőálló
- saválló
Ötletek a felhasználásához
Kenyérfélék
- fehér kenyér
- zsemlék
- kiflik
- bucik
- bagel
Torták
- sajttorta
- piskóták
- palacsinta
- muffin
- fánk
Péksütemények
- croissant
- piték
Egyéb
- brownie
- pogácsa
- teasütemény
- sós tallér
- müzli szelet
- torta krémek