Sapka, sál+Astaxanthin

Sapka, sál+Astaxanthin
Az Astaxanthin fogyasztásával Ön a természet legerősebb antioxidánsát használásával tudja megvédeni szervezetét a téli megfázástól és influenzától.

Ugye tudja, milyen gyakran megfázni a hirtelen jött hideg időben? Mehet lázasan dolgozni, és kimerülten a gyerekekért. Csak abban bízhat, hogy a párja gondoskodón főz Önnek egy adag teát mire haza ér.

Amikor jönnek a mínuszok, előkerülnek a vastag kabátok, a puha kesztyűk és a meleg sálak. Ösztönös, hogy védjük testünket a hidegtől, de vajon a szervezetünket mennyire tesszük ellenállóvá?

Ha eddig nem tette meg, akkor most eljött az ideje egy minőségi antioxidáns beszedésének, hogy megvédje szervezetét a téli megfázástól és az influenzától. Az Astaxanthin fogyasztásával Ön a természet legerősebb antioxidánsát használja.

Körül-belül 500-szor erősebb hatást fejt ki, mint az E vitamin, 10-szer erősebbet, mint a béta-karotin, és vagy 6000-szer erősebbet, mint a C-vitamin. Mindez a szer egyedülálló molekula-összetétele miatt van, amely lehetővé teszi a sejtmembránokba való bejutását.

Az Astaxanthin elsőrendű védelmet jelent a szervezetnek, és a gyulladást is meggátolja. Gondoskodjon arról, hogy a betegségek elkerüljék az egész családot!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar astaxanthin
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz