Rost és fehérje - A dinamikus páros

Rost és fehérje - A dinamikus páros
Lágy ízével és egyszerű felhasználhatóságával a Makka® Rost hozzáadása rendkívül jó módja a kalória- és a cukortartalom csökkentésének ételeinkben, italainkban.

A protein lassan, de biztosan meghódítja az amerikai piacot, kötelező tápanyaggá válik. A cukorral és zsírral ellentétben - amelyeket a szakértőkkel együtt a fogyasztók is egyre jobban kritizálnak - a fehérje hírneve makulátlan. Bizonyítottan értékes kiegészítője a sportolók táplálkozásának, elősegíti az izomnövekedést és megtartás, alapja egy átlagember kiegyensúlyozott diétájának is.

Mindemellett a fehérjefogyasztás segíthet elérni az ideális testsúlyt, alakítja testkompozíciót és lényegesen csökkenti az étel utáni sóvárgást fogyókúra idején.

 A egészségtudatos fogyókúrázók és a kutatók egyaránt tudják, hogy rost fogyasztása emésztést elősegítő hatásának köszönhetően hosszabb teltségérzetet biztosít. Tanulmányok igazolják, hogy a rost serkenti a jóllakottságérzésért felelős hormonok termelését, csakúgy, mint a fehérje. Ezek azok a hormonok, amelyek azt mondják az agyunknak evés közben, hogy „Elég, állj, már jóllaktál!”

Ezt egy klinikai kísérlettel is alátámasztották, ahol a rostot kapó résztvevő sokkal később kezdett az étkezés utáni éhséget érezni, mint a kontroll alany. Ez alapján a rost és a fehérje tökéletes kombináció a testsúly kordában tartásához!

Makka® Rostban található Fibersol-2 segítségével észrevétlenül elláthatja ételeit megfelelő étkezési rost tartalommal. Teljesen íztelen, nem lehet észrevenni jelenlétét, valamint főzés és sütésálló. Tökéletesen használható fehérje bomba italokhoz, shakekhez, turmixokhoz.

Kipróbáltuk!

A Fibersol-2 és a tejtermékekben található fehérje extra tápláló páros.

Fibersol-2-vel kb. 16-24 százalékkal is csökkenthető a kalória- és cukortartalom például a gyerekek kedvence, a csokis tej elkészítésénél. És hogy milyen az íze? Olyan csokis és krémes, hogy a lurkók biztosan nem veszik észre benne a rostot és a cukor sem fog hiányozni. És az így van jól.

Csokis tej rostal

  • 6 g étkezési rosttal egészíti ki zsírszegény tejet
  • nagyon rugalmas, könnyen oldódik a zsírszegény tejben
  • elvegyül a szilárd hozzávalókkal
  • teljesen íztelen, a csokis ital állagát nem befolyásolja
  • megőrzi és javítja textúrát
  • nem terheli meg az emésztőrendszert, nagy mennyiségben sem

Lágy ízével és egyszerű felhasználhatóságával a Makka® Rost hozzáadása rendkívül jó módja a kalória- és a cukortartalom csökkentésének ételeinkben, italainkban.

Tartalomhoz tartozó címkék: rost tudastar
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz