A protein lassan, de biztosan meghódítja az amerikai piacot, kötelező tápanyaggá válik. A cukorral és zsírral ellentétben - amelyeket a szakértőkkel együtt a fogyasztók is egyre jobban kritizálnak - a fehérje hírneve makulátlan. Bizonyítottan értékes kiegészítője a sportolók táplálkozásának, elősegíti az izomnövekedést és megtartás, alapja egy átlagember kiegyensúlyozott diétájának is.
Mindemellett a fehérjefogyasztás segíthet elérni az ideális testsúlyt, alakítja testkompozíciót és lényegesen csökkenti az étel utáni sóvárgást fogyókúra idején.
A egészségtudatos fogyókúrázók és a kutatók egyaránt tudják, hogy rost fogyasztása emésztést elősegítő hatásának köszönhetően hosszabb teltségérzetet biztosít. Tanulmányok igazolják, hogy a rost serkenti a jóllakottságérzésért felelős hormonok termelését, csakúgy, mint a fehérje. Ezek azok a hormonok, amelyek azt mondják az agyunknak evés közben, hogy „Elég, állj, már jóllaktál!”
Ezt egy klinikai kísérlettel is alátámasztották, ahol a rostot kapó résztvevő sokkal később kezdett az étkezés utáni éhséget érezni, mint a kontroll alany. Ez alapján a rost és a fehérje tökéletes kombináció a testsúly kordában tartásához!
A Makka® Rostban található Fibersol-2 segítségével észrevétlenül elláthatja ételeit megfelelő étkezési rost tartalommal. Teljesen íztelen, nem lehet észrevenni jelenlétét, valamint főzés és sütésálló. Tökéletesen használható fehérje bomba italokhoz, shakekhez, turmixokhoz.
Kipróbáltuk!
A Fibersol-2 és a tejtermékekben található fehérje extra tápláló páros.
Fibersol-2-vel kb. 16-24 százalékkal is csökkenthető a kalória- és cukortartalom például a gyerekek kedvence, a csokis tej elkészítésénél. És hogy milyen az íze? Olyan csokis és krémes, hogy a lurkók biztosan nem veszik észre benne a rostot és a cukor sem fog hiányozni. És az így van jól.
Csokis tej rostal
- 6 g étkezési rosttal egészíti ki zsírszegény tejet
- nagyon rugalmas, könnyen oldódik a zsírszegény tejben
- elvegyül a szilárd hozzávalókkal
- teljesen íztelen, a csokis ital állagát nem befolyásolja
- megőrzi és javítja textúrát
- nem terheli meg az emésztőrendszert, nagy mennyiségben sem
Lágy ízével és egyszerű felhasználhatóságával a Makka® Rost hozzáadása rendkívül jó módja a kalória- és a cukortartalom csökkentésének ételeinkben, italainkban.