Termékek Menü

Rendeljen novemberben és nyerjen!

Rendeljen novemberben és nyerjen!

Miért hagyná az utolsó pillanatra? Válasszon és vásároljon már most szeretteinek vagy önmagának ajándékot a karácsonyi ünnepekre, s a

Vitálvár - Természetből jeles további meglepetést ad az Ön megrendelése mellé! A nyereményjáték részleteiről és feltételeiről, kérjük olvassa el tájékoztatónkat!

Jelen felhívásunk kizárólag a webáruházban, november 1. és november 30. (éjfél) között leadott megrendelésekre érvényes, azok értékétől függetlenül!

A nyereményjátékba minden megrendelő automatikusan bekerül, a jelölt időszakban kiegyenlített (megfizetett) vásárlásával.

Amennyiben egy vásárló nem kíván részt venni felhívásunkban, úgy azt az info@vitalvar.hu e-mail címre megküldött, "NEM JÁTSZOM" tárgyú levélben szükséges felénk jeleznie.

Ha egy megrendelő több vásárlást végez a nyereményjáték ideje alatt, úgy növeli saját esélyeit a sorsoláskor: neve a megrendelések számával megegyező mennyiségben kerül sorsolásba!

A megrendelésnek tartalmaznia kell az alábbi termékek közül legalább egyet:

 

Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatára jogosult MAKKA® Okos Kávék:

VAGY

 

Saját forgalmazású étrend-kiegészítők:

 

Kisorsolt nyertesünket a képen látható, tollal fűzött ünnepi képeslapot, valamint a 2019-es évre szóló egy éves Zöld Újság előfizetéssel ajándékozzuk!

Sorsolás várható ideje: december első napjaiban.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír életmód hírek
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu