Termékek Menü

Perozin - természetes, fájdalomcsillapító krém

Ár:
4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)
Cikkszám: perozin1
Elérhetőség: Szállítás alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Perozin egy természetes összetevőket tartalmazó, külsőleg alkalmazandó fájdalomcsillapító krém: a krioterápia előnyeivel és hatásával; többféle gyulladásgátló összetevővel, hosszan tartóan és hatékonyan szabadít meg a fájdalomtól. A Dániában gyártott Perozin 2005 óta van piacon, amely a CE megfelelőségi jelölés I-es osztályba sorolt orvostechnikai eszköz.

Kiszerelés: 100ml

Gyártó: Perozin ApS

Leírás és Paraméterek

Miben különbözik a Perozin a hasonló termékektől?

A hatásmechanizmusában: a Perozin az egyetlen olyan forgalomban lévő termék, mely a probléma gyökerét célozza:

A gerincvelői kapu mechanizmus elmélete szerint a fájdalomérzet a gerincvelő kétféle nociceptiv idegrostján át szállított információk egyensúlya:

1) A nagy idegrostok (C-Delta idegrostok) szállítják a krónikus fájdalomérzetet.
2) A kis idegrostok (A-Delta idegrostok) szállítják az intenzív idegimpulzusokat.
3) A harmadik típusú, a nem-nociceptiv (A-Beta idegrostok) a gátló neuronok azok, melyek nem engedik tovább a fájdalom keltette idegimpulzusokat.

Ha a nem-nociceptiv idegi rostokat aktiváljuk, akkor a kapu bezár. Azaz csak a nem-nociceptiv idegek által szállított impulzusok érkeznek el az agyig. Az A & C-Delta rostok által közvetített impulzusok gátolva lesznek, ezért a fájdalmat az agy nem észleli.

A nem-nociceptiv idegrostok különböző eszközökkel aktiválhatók: akupunktúra, akupresszúra, hideg borogatás, elektromos eszközök és mentol segítségével.
A legújabb tudományos kutatások bebizonyították, hogy a mentol a bőr hidegérzékelő TRPM8 receptorait stimulálja.
A Perozin® formulája fokozatosan bocsátja ki a kapszulába zárt mentolt a bőr felszínén, ezáltal hosszan tartóan stimulálva a nem-nociceptív idegeket.

 

Milyen területeken használható a Perozin?

Szinte bárhol, ahol az izmok és ízületek fájdalmát valamilyen sav okozza.

  • Arachidon sav, mely az izmok és ízületek reumájának és fájdalmának valós oka.
  • Tejsav (izomfájdalom, fáradt izmok)
  • Ecetsav (sportolás után visszamarad)
  • Húgysav (azoknál, akik nem tudják teljes mértékben emészteni a fehérjét)

A Perozint minden életkorban használhatjuk, akár gyerekeknél, akik a csontok növekedése miatt éreznek fájdalmat, sportolóknál, várandós anyukáknál és időskorúaknál is.   A Perozin a Tour de France résztvevőinek legjobb barátja: kerékpározás után felviszik a Perozint, és egy zuhanyzást követően azonnal felfrissülnek. Nagyon jól használható olyan munkakörökben, ahol sokat kell állni, pl. kórházi nővérek, gyógyszerészek, rendőrök, stb. esetében.

 

A termék

Ha egy beteg gyógyterméket vásárol, az első dolog, amit figyelembe vesz, az a BIZTONSÁG.

Ha egy termék nem 100%-osan biztonságos, az kockázatot jelent a betegre nézve.
A Perozin azon kevés, dokumentált termékek egyike, melynek biztonságossága meghaladja a 100%-ot. Valójában mérföldekkel 100% feletti. A dokumentációt elismert nemzetközi szakértő készítette, aki a bőrre felvitt, helyi krémek biztonsági értékelésének területének tudósa.

A Perozin® kíméletes és természetes eredetű összetevőkből készül, kellemes érzetet biztosító termék, melynek célja az ízületek és izmok akut fájdalmának kezelése. A Perozin® gyorsan és hatékonyan, hosszú időre szünteti meg a fájdalmat. A legtöbben arról számolnak be, hogy használatát követően 24 órán belül csillapodik a fájdalom.

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu