Testsúlykontroll

Az ideális testsúly elérése és megtartása természetes étrendkiegészítőkkel!

Méregtelenítés, keringés fokozása, tápanyagok pótlása.

A testsúlykontroll egészséges megoldásai

vitalvar.hu.1.szept

Napjainkban kiemelt figyelmet kap az egészséges életmód és az ideális testsúly elérése, illetve megtartása, melyet számos külső és belső tényező is befolyásolhat.

A mai modern testsúlykontrollt elősegítő természetes étrend-kiegészítők hatékonyan képesek hozzájárulni az egyes fázisok eredményeihez, továbbá nem jelentenek megterhelést a szervezet számára.

A Magyar Termék Nagydíjas MAKKA Rost Kávé a zöld kávé lendületét, a 100% arabica instant kávé zamatát és a vízoldékony élelmi rostok jótékony hatását ötvözi. A MAKKA Rost kávéban egy speciális vízben oldódó élelmi rost található, amelynek hatását az éhségérzet csökkentésére egy amerikai tanulmány is alátámaszt. A Dr. Suzanne Hendrich által vezetett kutatás eredményei azt támasztották alá, hogy a rost segíthet az éhségérzet csökkentésében azáltal, hogy megnöveli a PYY és a GLP-1 hormonok szintját, ami az éhségérzetért feleős agyi folyamatokat befolyásolja.

Minőségi természetes étrend-kiegészítőkért a testsúlykontroll érdekében tekintse meg weboldalunk termékkínálatát, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Rendezés:
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz