Termékek Menü

Az akarat és kitartás színe - Terápiás szemüveg, vörös lencse

Reumatikus fájdalmakat és köszvényt csökkentő, az érzékiséget fokozó vörös színű terápiás szemüveg Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.499 Ft (2.755 Ft + ÁFA)
Élénkítse Ön is érzékiségét és tudatos tapasztalását a vörös terápiás szemüveg viselésével, miközben enyhíti a megfázás tüneteit, a reumatikus fájdalmakat, a köszvényt és metabolizmus zavarait. Figyelem! A vérnyomást emelheti a szemüveg viselése.
Szerezhető hűségpontok: 35
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Vitálvár Kft.
Várható szállítás: 2018. május 28.

Leírás és Paraméterek

Az ENERGY szemüvegeket úgy tervezték, hogy a látható színspektrum leghatékonyabb részét hasznosítsák, tehát, hogy a szemet érő színek biztosan a lehető legtisztábbak legyenek.

ENERGIA ÉS ÉLÉNKÍTÉS

A vöröset akkor használjuk, ha a vitalitásunk meggyöngült. Ez a szín  növelheti az energia szintünket és fizikai erőnket.
A vörös élénkítheti testünk összes fizikai folyamatát és erős hatással van a vegetatív idegrendszerre. Növelheti a vérnyomást és a test hőtermelését.
A vörös energiája meleg és képes arra, hogy stimuláljon és erősítsen érzelmi szinten is. Növelheti az érzékiséget, elősegítheti a tudatos tapasztalást, a tapintásérzetet és a gátlásoktól mentes szenvedély kinyilvánítást. Szellemi szinten a vörös energiája segít az erős akarat, az elhatározás és a hatalmi pozíció megnyilvánításában.

Tekintettel e szín igen erős hatására, a vörös lencsék viselését csak rövid ideig, mintegy 10 percig javasoljuk, míg a kívánt élénkítést elérik.

A vörös hatással van a szívre és a légzésritmusra. Általánosságban erősítő hatású, de enyhíti a megfázást, a reumatikus fájdalmakat, a köszvényt és a metabolizmus zavarait is.

FIGYELEM: Magas vérnyomásban szemvedők csak rövid ideig hordhatják, mert emeli a vérnyomást.

Az összes ENERGY szemüveg 100% UVA és UVB védelmet nyújt, így tökéletes napszemüvegnek vagy sportszemüvegnek egyaránt.
Bármikor viselhetőek, ha szeretné fokozni jó közérzetét.
A konkáv lencsék felerősítik a színek és a fény szemünkre gyakorolt pozitív hatását.
A lencsék tervezésüknél fogva széles látóteret biztosítanak és kiváló védelmet a széllel szemben.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu