Ön tudja, mi a legtisztább Omega3 forrás?

Ön tudja, mi a legtisztább Omega3 forrás?
A Neptun krill olaj márka úttörő kutatásokat és fejlesztéseket valósít meg a természetes, tengeri eredetű krill kivonatok területén.

Az omega-3 zsírsavaknak számos hasznos tulajdonsága van, mely segít az egészségünk megőrzésében. A telítetlen zsírsavakat - néhány kivételtől eltekintve - a szervezet nem képes előállítani, ezért a napi szükséglet biztosításához nélkülözhetetlen a táplálék formájában történő bevitelük. Jelentős mennyiségben  tengeri halakban, rákokban fordulnak elő. Az édesvízi halfajtákban nem találhatóak meg.


A krill-ből sajtolt rákolaj abban különbözik más tengeri olajoktól abban, hogy a benne található omega-3  zsírsavak foszfolipidekhez kapcsolódnak, amik amphiphilic természetüknek köszönhetően kiváló szállítórendszerként viselkednek. A 100% tisztaságú Neptun krill olaj továbbá egy különleges stabilitású antioxidáns, ami természetes asztaxantint is tartalmaz. Tanulmányok kimutatták, hogy a krill olajban megtalálható foszfolipidekben kötött omega-3 zsírsavak sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega-3 zsírsavak.

Önnek sem mindegy, milyen készítményt választ szeretteinek? A nálunk forgalmazott 100 % tisztaságú Neptun krill olaj kapszula optimalizált előállítási eljárása megtartja a krill értékeit. Hatóanyagunk vízben oldódik, így nem terheli a májat, valamint jobb a felszívódása, mint a halból készült olajnak. A Neptunk krill olajban nincs semmilyen tartósítószer, ami a többi hajolajban viszont megtalálható.

[caption id="attachment_1808" align="alignleft" width="150"]  NKO Krill-Omega3[/caption]

A 100% tisztaságú NKO Krill-Omega3 kapszula a világ legtisztább vizeiből látja el Önt omega-3 zsírsavval. A Neptun krill olaj márka méltán büszke a hajóira. A flotta a fenntartható környezet érdekében kevés káros anyagok kibocsátásara, alacsonyabb energiahasználatra törekszik. A hajók sajátos technológiájuknak köszönhetően minimálisra csökkentik a halászat okozta állomány csökkenést, ezzel óvva a természetes és felbecsülhetetlen krillt. A hajók megkapták a Friend of the Sea címet, ami száz százalékban garantálja a nyomon követhetőségüket.

A Neptun krill olaj márka úttörő kutatásokat és fejlesztéseket valósít meg a természetes, tengeri eredetű krill kivonatok területén. Környezettudatos működése mellett a kardiovaszkuláris és neurológiai betegségekkel szembeni védekezést tűzte ki célul. A Krill-Omega3 olaj klinikai tanulmányok alapján:

  • Segíthet családjának elkerülni a gyakori szív- és érrendszeri megbetegedéseket.
  • Hozzájárulhat ahhoz, hogy szerettei koleszterinje egészséges szinten legyen.
  • Javíthatja gyermekei tanulási készségét és teljesítményét.
  • Mérsékelheti az ízületi gyulladásokat, ezzel könnyítve a rendszeres sportolást.
  • Megkönnyítheti lánya/felesége menstruációs időszakát (PMS).

 FORRÁS: krillo-olaj.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: krill olaj tudastar
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz