Termékek Menü

Nyerj egy exkluzív MAKKA Kávécsomagot!

Nyerj egy exkluzív MAKKA Kávécsomagot! Játsz a velünk a Facebook oldalunkon meghírdetett legújabb játékunkban és Nyerd meg a közel 30.000 Ft értékű exkluzív MAKKA Kávé ajándékcsomagot! A játék LEZÁRULT!

  makka termékek1 kicsi2

A játék menete:

Annyi teendőd van, hogy a Facebook oldalunkon meghirdetett nyereményjáték alatt hozzászólásban megnevezel 3 db különböző MAKKA Kávét, majd kedveled a nyereményjáték bejegyzését! A helyesen válaszoló Játékosok közül sorsolás útján választjuk ki a nyertest.

Játék kezdete: 2016.08.24.

Játék vége: 2016.09. 01.

Sorsolás: 2016.09.01.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak a Vitálvár Kft. - Természetből jeles Facebook oldalához.

Nyeremények:

1 db ajándékcsomag, mely különböző MAKKA Kávékat tartalmaz!

A nyertest e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kap. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a Vitálvár Kft. semmiféle felelősséget nem vállal. A nyeremény készpénzre nem váltható.

Minden játékos csak egy jó válasszal regisztrálhat a játékra.

Személyes adatok kezelése:

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Vitálvár Kft.  adataikat (név és e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, a későbbiekben hírlevelet küldjön részükre; továbbá a nyertesek személyes adatait (név, lakcím) a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. Harmadik személynek a Vitálvár Kft. ezen információkat nem adja tovább. A Vitálvár Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Vitálvár Kft. munkatársai.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-53745/2012, NAIH- 64159/2013, NAIH-96696/2016

Adatvédelmi nyilatkozatunkat ld. itt: https://www.vitalvar.hu/adatvedelem-vitalvar#.V5cidaJ73cs

Tartalomhoz tartozó címkék: kávé
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu