Termékek Menü

NKO Krill-Omega3 rákolaj top 4 jótékony hatása

NKO Krill-Omega3 rákolaj top 4 jótékony hatása Miért érdemes NKO® Krill-Omega3 krill olajat fogyasztani? Íme 4 nagyszerű érv!

Az NKO® Krill-Omega3 antarktiszi rákolaj gazdag forrása számos esszenciális tápanyagnak, amelyek jótékony hatással vannak szervezetünkre. Tanulmányok bizonyítják, hogy a krill olaj rendszeres fogyasztása serkenti az agyműködést, erősíti az ízületeket, pozitív hatással van a női egészségre.

Miért érdemes NKO® Krill-Omega3 krill olajat fogyasztani? Íme 4 nagyszerű érv!

Keringésünk javára

A halolajhoz hasonlóan a krill olaj is tartalmaz a szív és érrendszer számára nélkülözhetetlen zsírsavakat. A nyugati kultúrák étkezési szokásainak elterjedésével szervezetünknek egyre nagyobb szüksége van a hosszú láncú Omega-3 zsírsav bevitelére. Nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiséget fogyasszunk belőle az ételeinkben és táplálék kiegészítők formájában. A szabadalmaztatott kivonási eljárás, amellyel az NKO® krill olaj készül,megőrzi, kiemeli az Omega-3 jótékony hatásait, könnyebben emészthetővé teszi, gyors felszívódást biztosít. Ha mindennapi étkezéseink során nem tudunk megfelelő mennyiségű Omega-3 zsírsavat bevinni szervezetünkbe, a krill olaj remek alternatíva!

A krill olaj tökéletes Omega-3 forrás, különösen gazdag telítetlen zsírsavakban (EPA és DHA), amelyek segítenek a koleszterinszint csökkentésében. A szívizomsejtek működésük során beépítik, hasznosítják ezeket a jótékony zsírsavakat. A krill olaj továbbá természetes antioxidáns astaxanthin tartalmának köszönhetően hozzájárul keringésünk egészségéhez.

Ízületeink egészségére

Egészségünk megőrzése érdekében elengedhetetlen szervezetünkben az Omega-3 és Omega-6 megfelelő egyensúlya. Ezen zsírsavak számos pozitív élettani hatással bírnak, azonban nem megfelelő arányuk ízületi problémák kialakulásához vezethet.

Mivel az étrendünkön keresztül lényegesen több Omega-6 jut a szervezetünkbe, tanácsos az Omega-3 zsírsavat olyan táplálékkiegészítőkkel bevinni, amilyen a krill olaj is, így megteremtve a kívánatos egyensúlyt. Ezzel hozzájárulunk ízületeink védelméhez, amit mozgásszerveink is meghálálnak. Az NKO® segít a C-reaktív fehérje szint optimalizálásában is, amely szívünk és ízületeink egészséges működéséért felel.

Agyműködésünk serkentésére

A krill olajban megtalálható Omega-3 és foszfolipidek serkentő hatással vannak az agyműködésünkre. Számos tanulmány igazolja, hogy az Omega-3 EPA és DHA javítja a memóriát és a hangulatot. Segít a koncentrálásban, amely ugyanúgy fontos felnőttkorban, mint gyermek- vagy csecsemőkorban.

Testünk „legzsírosabb” szerve, az agy legalább 60%-ban zsírsejtekből áll. A DHA kulcsszerepet játszik az egészséges agyműködésben, azonban az évek múlásával szintje egyre csökken, ezért fontos a pótlása. Az Omega-3 DHA zsírsavak bevitele a krill olajjal segít mentális frissességünk megtartásában.

A női problémák enyhítésére

A menstruációs ciklus hatással van a hormonháztartásunkra, közérzetünkre, energiaszintünkre. A legtöbb nő néhány nappal a menstruációs ciklus kezdete előtt szenved kellemetlen tünetektől. Az ösztrogén és progeszteron szint egyensúlyának felborulása feszültté, ingerlékennyé tesz, puffadást, mellérzékenységet okoz, lobbanékonnyá tesz.

Az NKO Krill-Omega3 krill olajban található foszforlipidek köztudottan elősegítik az egészséges hormontermelődést, amely menstruáció idején helyreállíthatja az egyensúlyt. Egy véletlenszerűen kiválasztott alanyokon végzett klinikai kutatás alapján, az NKO® a halolajnál sokkal hatékonyabban csökkenti a menstruációval járó természetes, ugyanakkor kellemetlen tüneteket, mint a mellérzékenység, stressz vagy az ingerlékenység.

www.vitalvar.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar krill olaj
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu