Termékek Menü

NKO KRILL-Omega3 100% tisztaságú krill olajjal

NKO KRILL-Omega3 100% tisztaságú krill olajjal Tudományos vizsgálatok fényt derítettek arra, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavaknak – így a krill olajban lévő esszenciális omega-3 zsírsavnak – kitüntetett szerepük van egészségünk megőrzésében. 

NKO KRILL-Omega3

Bizonyára Ön is hallott már a rákolaj áldásos hatásairól. Hogy miben különbözik a Krill olaj a halolajtól, hadd világítsuk meg a következő cikkben.

Miért a Krill olajat fogyasszam?

 • Mert kiváló a hatása, és vele olajozottan élhetek.
 • Mert nem avasodik, mint az egyéb halolaj készítmények.
 • Mert nem terheli a májamat; vízben oldódik.
 • Mert a világ legtisztább vizéből származik.
 • Mert nincs benne semmilyen tartósítószer, mint a könnyen avasodó halolajokban.
 • Mert nem büfögök tőle, mint az egyéb halolajoktól.
 • Az NKO KRILL-Omega3 elősegíti a szervezet immunválaszait.
 • Az NKO KRILL-Omega3 segíti az ízületek működését és az általános mozgékonyságot.
 • Az NKO KRILL-Omega3 elősegíti az idegi működést és az általános jó közérzetet.

  A legfontosabb 5 dolog, amit tudni érdemes a KRILL-Omega3-ról:

 1. A sarki krill egy, a Déli-sark vizeiben élő rákfajta. A sarki krillben a hosszú láncú omega-3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg, amely fokozza a sejtek rugalmasságát, segíti az egészséget támogató, bioaktív anyagok jobb felszívódását és az omega-3 zsírsavak hatékonyabb felhasználását.
 2. KRILL-Omega3 halászati bázisa a norvég felségterületként számon tartott Queen Maud Land az antarktiszi jégsapkán. Így a KRILL-Omega3 a világ legtisztább vizeiből látja el Önt természetes omega-3 zsírsavval.
 3. Tanulmányok kimutatták, hogy a foszfolipidekben kötött omega-3 zsírsavak sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega-3 zsírsavak.
 4. KRILL-Omega3 természetesen tiszta, bővelkedik a természetes antioxidánsban, az astaxanthinban. Az egészséget támogató, szabadgyök-semlegesítő hatásának köszönhetően az astaxanthin frissen tartja a KRILL-Omega3-at. Így nincs szükség adalékanyagokra ahhoz, hogy a KRILL-Omega3 hosszú távon megőrizze stabilitását.
 5. A KRILL-Omega3 a világ legtisztább vizeiből látja el Önt omega-3 zsírsavval.

Tudományos vizsgálatok fényt derítettek arra, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavaknak – így a krill olajban lévő esszenciális omega-3 zsírsavnak – kitüntetett szerepük van egészségünk megőrzésében. Ezek az esszenciális zsírsavak szív- és érvédő hatásúak, jelentős szerepet játszanak az allergiás megbetegedések prevenciójában és az immunvédelemben is. Táplálkozás-élettani szempontból az omega-6 és az omega-3 zsírsavak különös figyelmet érdemelnek. Felmérések alapján szervezetünkbe a szükséges mennyiség töredékét visszük be a táplálékkal, ezért kívánatos az omega-3 zsírsavak bevitelét növelni, és az omega-6, omega-3 zsírsav arányt optimalizálni. A KRILL-Omega3 különleges minőségű, magas omega-3 zsírsav tartalmú, déli sark tiszta vizeiben élő Krill rák olajából készül. Szemben egyéb omega-3 zsírsavakat tartalmazó készítmények nyersanyagául szolgáló halakkal, a KRILL-Omega3 készítmény alapanyagát szolgáltató déli-sarki krill nagyobb mennyiségben és ideális összetételben halmozza fel a szervezetünk számára nélkülözhetetlen zsírsavat. Az NKO KRILL-Omega3 kiváló minőségét és komplex hatását a krill olaj és a benne lévő asztaxantin együttes hatása biztosítja. Az astaxanthin hosszú távon frissen tartja a készítményt, így nincs szükség egyéb adalékanyagokra stabilitásának megőrzéséhez. Segít a megfelelő mennyiségű és minőségű omega-3 zsírsav pótlásában; s méltó kiegészítője a napi étkezésnek.   Az NKO KRILL-Omega3 a következő összetevőket tartalmazza: Neptun Krill Olaj (rákok közé tartozó Euphausia superba krillből származó lipidextraktum), zselésítő anyag: hal zselatin, nedvesítő szer: glicerin, víz. Ajánlott napi adag: 2x1 tabletta a főétkezések előtt kb. fél órával, bő vízzel lenyelni.

   

A terméket megvásárolhatod személyesen is Budapesten a Pannónia u. 33. sz. alatt! Vitálvár Kft. - www.vitalvar.hu. Tel: +36 1 238 07 42, +36 20 3430 300. 1136 Budapest, Pannónia u. 33. fszt. 1.  

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar krill olaj
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu