NKO® Krill olaj: Az éles látás záloga, agyműködés serkentője

NKO® Krill olaj: Az éles látás záloga, agyműködés serkentője
A magas minőségű krill olaj tartalmú étrend-kiegészítő olyan DHA és más Omega-3 zsírsavakkal látja el a szervezetet, amely segít fenntartani az agy szöveteinek helyes anyagcseréjét. Az egészséges étrendbe beillesztett, rendszeresen magunkhoz vett krill olaj hosszú távon segítheti mentális frissességünk megtartását.

Omega-3 az agyműködésért

Az agyunk az egész idegrendszerünk körülbelül felét teszi ki, 60%-ban zsírokból épül fel. Az agy zsírszöveteinek túlnyomó többségét DHA zsírsavak alkotják. Ez egy telítetlen zsírsav, amely fontos szerepet játszik agyunk egészséges működésében. Magas minőségű krill olaj tartalmú étrend-kiegészítő - Krill-Omega3 -  olyan DHA és más Omega-3 zsírsavakkal látja el a szervezetet, amely segít fenntartani az agy szöveteinek helyes anyagcseréjét. Az egészséges étrendbe beillesztett, rendszeresen magunkhoz vett krill olaj hosszú távon segítheti mentális frissességünk megtartását.

Omega-3 szemünk egészségéért

Az Omega-3-ban gazdag étrend segíthet megtartani látásunk élességét, hiszen a retina szövetei részben DHA zsírsavakból épülnek fel, amit a szervezet csak lebontani tudja, előállítani nem. A krill olajban a jótékony hatású zsírsavak mellett az erős antioxidáns hatású astaxanthin is jelen van, ami védelmezheti szemünket a káros napsugaraktól. A halolajjal ellentétben a krill olajban egyensúlyban van e kettő ásványi anyag, ami az éles látás záloga lehet. A felnőttek szemének egészségét nagyban támogathatják a krill olaj tartalmú étrend-kiegészítők.

http://neptunekrilloil.com/nkofocus-brain-eye-health-hero/
Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar krill olaj
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz