NKO® agyunk egészségéért - Boldog zsír

NKO® agyunk egészségéért - Boldog zsír
Néhány új izgalmas tanulmány szerint az Omega-3 jótékonyan hat agyunk egészségére, hangulatunkra és figyelmünkre egyaránt.

 

Omega-3 pozitív hatásai

Agyunk egészsége rendkívül fontos jó közérzetünk megőrzéséhez. Mint testünk egészének, szürkeállományunknak is szüksége van a megfelelő táplálékra, hogy funkcionálni tudjon.
Az Omega-3 zsírsav rendkívül jó hatással van az agyműködésre. Kutatások bizonyítják, hogy javítja a memóriát és a figyelmet. Az emberi agy nagyrészt DHA zsírsavból épül fel Így az utánpótlása nagyon fontos.

Boldog zsír

Az Omega-3 köztudottan javíthatja szívünk egészségét, de nemrégiben publikált kutatási eredmények rámutattak, hogy a citokinekre gyakorolt hatással hangulatunkat is befolyásolja. Néhány új izgalmas tanulmány szerint az Omega-3 jótékonyan hat agyunk egészségére, hangulatunkra és figyelmünkre egyaránt.
A tanulmány elnevezte az Omega-3-at „Boldog zsír"-nak, ami annyira találó becenév, hogy máig ráragadt. Kutatási eredményekkel támasztották alá az állítást, ugyanis azok a tengerparti országok, ahol a lakosság lényegesen több halat, ezzel Omega-3-at fogyaszt, kimutathatóan kiegyensúlyozottabbak, mint ahol hiányt szenvednek ebben a természetes zsírsavban. „ Az Omega-3 zsírsavak klinikailag bizonyítottan javítják a közérzetet és hangulatot. Rendszeres szedése különösen a hölgyeknek nagy segítség lehet a terhesség alatti és utáni időszakban."

Frissítse fel szürkeállományát

A kutatások jelenleg többféle korosztályban vizsgálják az Omega-3 hatásait az agyműködésre. Egy svéd tanulmány szerint a fiataloknál erősítheti a figyelmet, míg ausztrál eredmények szerint a tinédzsereknél javíthatja a hangulatot. Egy neurológiai szakfolyóiratban publikált cikk szerint az Omega-3 zsírsavakban gazdag étrend jelentősen lassíthatja az öregedési folyamatot.

NKO® & agyunk egészsége

Hogyan támogatja agya egészségét a Neptune Krill Olaj? Az NKO® prémium minőségű Krill Olaj a kristálytiszta Antarktiszi óceánból. Tele van olyan tápanyagokkal, mint a DHA és a foszfolipid, amik javíthatják a koncentrálóképességet, a hangulatot és a figyelmet. Mindemellett természetes kolint tartalmaz, ami szintén pozitívan befolyásolja a memóriát.
Ha számít mentális egészsége, próbálja ki a Neptune Krill Olajat!

Fordítás forrása:
http://neptunekrilloil.com/no-gray-areas-when-it-comes-to-gray-matter/

Tartalomhoz tartozó címkék: krill olaj tudastar
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz