Neptune Krill-Omega3 rákolaj az egész családnak!

Neptune Krill-Omega3 rákolaj az egész családnak!
A Neptune Krill-Omega3 rákolaj minden családtag egészségére figyel! Négy területen támogatja egészségünket, jótékony hatással van a női egészségre, az értelmi képességekre, a szívre és az ízületekre.

Nem is gondolná, hogy egyetlen kapszulában mennyi mindenre találhat megoldást, pedig a Neptune Krill-Omega3 rákolaj minden családtag egészségére figyel! Hiszen a Neptune Krill Olaj négy területen támogathatja egészségünket, jótékony hatással lehet a női egészségre, az értelmi képességekre, a szívre és az ízületekre.


A természetes telítetlen zsírsavak segítségével gyermeke jobb teljesítményt nyújthat az iskolában, Ön megszabadulhat a premenstruációs szindróma kínzó tüneteitől, vigyázhat családja szívére a normál koleszterin szintek fenntartásával és az ízületek egészségére a rugalmasság biztosításával.

A világító rák

A NKO® krill olaj az Antarktisz legtisztább és leghidegebb vizéből származik, egy Euphausia superba nevű kis rákból nyerik, amit gyakran világító ráknak is szoktak nevezni. A világító rákból kinyert krill olaj az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) egyedülálló összetételét tartalmazza. Sokan úgy gondolják, hogy mivel vízben él, a krill olaja ugyanolyan, mint a halé, pedig a kettő sok mindenben eltér egymástól. A krill olaj amellett, hogy kellemesebb, ízletesebb, könnyebben is emészthető, és a szervezet számára feldolgozhatóbb, mint a halolaj.
Miért a Neptune Krill Olaj?
Számtalan oka van annak, amiért érdemes a Neptune Krill-Omega3 rákolajat választani, eláruljuk a legfontosabbakat!


1. Két és félszer jobban hasznosul, mint a halolaj!

Sokan nem tudják, hogy a Neptune Krill-Omega3 elsősorban azért különleges, mert az emberi szervezetben két és félszer hatékonyabban hasznosul, mint a szokásos halolaj.


2. A legjobb krill olaj a piacon!

A Neptune Krill Olaj a cég saját, szabadalmaztatott kivonási eljárásával készül, melynek segítségével, sokkal több bioaktív anyagot nyernek ki a krillből, és maximalizálják a benne található hatóanyagokat. Így az NKO® minősége felülmúlja a többi krill olajét. Astaxanthin tartalma például 7szer nagyobb, mint más krill olajoké.

 

   3.Klinikai tanulmányok támasztják alá hatékonyságágát!

A Neptune Krill Olaj jótékony hatását szívre, ízületekre, értelmi képességekre és női egészségre számtalan tanulmány vizsgálta.

Ezek eredményei szerint az NKO® javíthatja az agy végrehajtó funkciójával összefüggésbe hozható tényezőket, elősegítheti a normál koleszterin szintek fenntartását, enyhítheti a nők premenstruációs tüneteit és már 7 nap elteltével jelentősen rugalmasabbá teszi az ízületeket.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar krill olaj
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz