Termékek Menü

Minőségi kávézás, egyszerűen, praktikusan

Minőségi kávézás, egyszerűen, praktikusan Prémium minőségű, egészséges, funkcionális, instant Makka kávék. 100% tisztaságú arabica, organikus őrlemény – kitűnő zamat és ízélmény! Nincs spórolás! - Minőségi alapanyag a tökéletes ízért.
A MAKKA instant kávék 100% arabica, organikus kávéőrleményt tartalmaznak, így biztosítják a kávézás elengedhetetlen élményét és eredeti ízét!

A munkába rohanáshoz tartozó reggeli rutin részeként szoktunk tekinteni a kávézásra, pedig rohanás ide vagy oda, nem mindegy, hogy milyen kávé kerül indulás előtt a csészébe. Ha a megfelelő kávét választjuk, akkor lehet a kávézás különleges, egészséges és mégis gyors és egyszerű. A MAKKA instant kávékkal mindez lehetséges, hiszen az egyenként csomagolt praktikus aromazáró tasakoknak köszönhetően könnyen hordozhatóak, egyszerűen, vízzel leöntve 1 perc alatt elkészíthetőek, mindemellett pedig élvezhetjük bennük a minőségi, 100% arabica kávé zamatát és a funkcionális alapanyagok közérzetjavító hatását.

Mi a különleges a MAKKA Kávékban?

1. Nincs spórolás! - Minőségi alapanyag a tökéletes ízért.

MAKKA instant kávék 100% arabica kávéőrleményt tartalmaznak, így biztosítják a kávézás elengedhetetlen élményét és eredeti ízét! Ezen felül a MAKKA kávék környezetünk védelme érdekében olyan német minőségi kávéból készülnek, melyek Rainforest Alliance minősítésű, szigorúan ellenőrzött gazdálkodásból származik. Csupán azok a vállalkozások jogosultak a Rainforest Alliance logó használatára, amelyek megfelelve a szigorú fenntarthatósági követelményeknek szem előtt tartják környezetünk megóvását.

2. Praktikum – elérhető minőség egyszerűen.

Gondolta volna, hogy létezik minőségi kávé, ami 1 perc alatt kész? A MAKKA instant kávék egyik előnye, hogy gyorsan elkészíthetőek, a külön, adagonként csomagolt tasakoknak köszönhetően pedig könnyen magunkkal vihetőek bárhová. Emellett a légmentesen záródó, aromatartó zacskók előnye, hogy megakadályozzák a párásodást, így az arabica kávé nem veszít tároláskor az értékéből, sokáig megtartja aromáját és minden tasak kibontásakor élvezhetjük a friss kávé illatát, zamatát. Az instant kávéknak van azonban egy titka, nem szabad őket 80 C foknál magasabb hőmérsékletű vízzel leönteni, ezt semmiképpen se felejtsük el!

3. Funkcionális kávé

A MAKKA kávék mind funkcionális élelmiszerek, ami azt jelenti, hogy nemcsak minőségi arabica kávéból készülnek, hanem olyan hozzáadott plusz hatóanyagokat is tartalmaznak, amik hozzájárulhatnak egészségünk, szépségünk megőrzéséhez. A MAKKA Wellcoffee a ganoderma gyógygombával erősítheti immunrendszerünket, a MAKKA Beauty Coffee-ban található kollagén peptid a bőr, a körmök és a haj ápolásához járulhat hozzá, a MAKKA Coffee Vitalis a zöldkávé erejével élénkíti szervezetünket, a MAKKA Rost Kávéban pedig a zöldkávé hatását a magas rosttartalom is fokozza, ennek köszönhetően még hatásosabban serkentheti a zsírégetést, támogathatja emésztésünket.

4. 100% hazai gyártás

A MAKKA funkcionális kávék előnyeként élvezhetjük azt is, hogy bár külföldi alapanyagból, de hazai munkaerő hozzáadásával készült, hazai gyártású és csomagolású termékek, így megvásárlásukkal Ön is a hazai gazdaságot támogathatja. Az egyedi receptúrák kitalálásától, az alapanyagok összekeverésén át, a kávé aromazárt tasakokba kerüléséig minden munkafolyamatot tekintve 100%-ig hazai termékekről beszélhetünk. Sőt még a kávék dobozainak formatervezési oltalom alatt álló dizájnja is hazai tervező munkája. Az egyedi és elegáns megjelenésnek köszönhetően pedig a MAKKA kávék kiválóan alkalmasak ajándéknak. MAKKA kávék – minőség kívül, belül!

Ha Ön is szeretné megkóstolni ezeket a különleges, instant kávékat, akkor itt az alkalom, hiszen most karácsonykor kipróbálhatja mind a négy MAKKA funkcionális kávét egyetlen csomagban. A négyféle kávéból összeállított, 40 db aromazárt tasakot tartalmazó díszdobozos karácsonyi kiadást keresse Webáruházunkban, vagy személyesen üzletünkben!

Priskin Zsófia - Vitálvár Kft.

A cikk a Zöld újság c. magazinban került publikálásra.

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar kávé
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu