Termékek Menü

Miért gyógygomba?

Miért gyógygomba? A Vitálvár Kft. által forgalmazott gyógygomba készítmények tartalmazzák azt a gyógyuláshoz szükséges összetevőt, amely a gyógygombákban található.

Hosszú idők óta ismeretes, hogy minden gomba potenciálisan bioaktív összetevőket tartalmaz, amelyeknek gyógyhatásuk van. A gyógygombákból kivont gyógyszerek csoportjának klasszikus példája az antibiotikumok, melyek 99%-a gombából származik. Majdnem minden kutatás azt mutatja, hogy az elsődlegesen bioaktív összetevők a sejten kívüli összetevők, ami azt jelenti, hogy akkor szabadulnak ki a sejtekből, és akkor jutnak ki a sejt közötti térbe, amikor a micélium növekszik. Ezek azok az összetevők, amelyek megemésztik a gyógygomba tápanyagát, és elszállítják a tápanyagokat vissza a sejtfalon keresztül, és amiket a gyógygomba termel annak érdekében, hogy megvédje önmagát a baktériumokkal és más mikrobákkal szemben. A gyógygomba az élettartama folyamán termelt összes bioaktív összetevőnek a 95%-át kijuttatja a sejtből a sejt közötti térbe.

A Vitálvár Kft. által forgalmazott gyógygomba készítményekben már az aratás idejekor benne található a gyógygombában minden különböző, a gyógyuláshoz szükséges jellemző összetevő, ami az egészség megőrzéséhez szükséges, és amit a gyógygomba nyújthat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar gomba
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu