Megérkezett a tavasz. A bőröd felkészült rá?

Megérkezett a tavasz. A bőröd felkészült rá?
Ne hagyja, hogy bőre és pihenése a tavaszi szárazság áldozata legyen! Készüljön fel a nyárra, szépítse bőrét a természetes Astaxanthin jótékony hatásaival!

Már februárban is érezhető hogy közeledik a tavasz, de most véglegesen megérkezett. Nyílnak a virágok, rügyeznek a fák, lassan nap érlelte gyümölcsöt vásárolhatunk a zöldségesnél.
De nem kényelmesedhetünk el! A tavasz, ha lehet, még nagyobb veszélyeket rejt a bőrünkre nézve, mint a nyár. Akkor mindenki figyel a bőrvédelemre, most azonban csak keveseknek jut eszébe. Sok esetben ez kiszárítja, irritálja bőrréteget, viszkető érzést okoz, ami a pihentető alvást is megzavarhatja. A megfelelő mennyiségű alvás önmagában szépítő hatású, ha azonban elmarad, akár bőrproblémákat is okozhat. Elengedhetetlen tehát, hogy odafigyeljünk az intő jelekre és vegyük komolyan a bőr szárazságát.
Egy tanulmány úgy találta, hogy a természetes alga
 Astaxanthin segíthet csökkenteni a hámréteg dehidratálását (TEWL), azaz minimalizálja bőrünk pólus pórusain keresztül eltávozó víz mennyiségét. Egy másik kutatás szerint a természetes algából nyert Astaxanthin enyhítette a kellemetlen, viszkető tüneteket az ekcémában szenvedő betegeknél.
Ne hagyja, hogy bőre és pihenése a tavaszi szárazság áldozata legyen! Készüljön fel a nyárra, szépítse bőrét a természetes Astaxanthin jótékony hatásaival!

Fordítás forrása: https://www.facebook.com/naturalastaxanthin?fref=ts

Tartalomhoz tartozó címkék: astaxanthin tudastar
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz