Termékek Menü

Magyarországon Csomagolt Termékek

A Vitálvár Kft. saját termékei bár külföldi alapanyagból, de hazai munkaerő hozzáadásával készült, hazai gyártású és csomagolású termékek, így megvásárlásukkal Te is a hazai gazdaságot támogathatod. Az egyedi receptúrák kitalálásától, az alapanyagok összekeverésén át, a csomagolásig minden munkafolyamatot tekintve 100%-ig hazai termékekről beszélhetünk.

 

Termékeink közül a MAKKA Termékcsalád 2016-ban Magyar Termék Nagydíj elismerésben is részesült.

A hazai gyártás mellett a minőségi alapanyagok, a gondos receptúra, az előállítás során alkalmazott innovatív megoldások, valamint az egyedi és elegáns csomagolástervezés biztosította, hogy a MAKKA Termékcsalád elnyerje ezt rangos elismerést.

Miért fontos a Magyar Termék Nagydíj Védjegy?

A Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy igazolja azon termékeket és szolgáltatásokat, amelyek minősége túlmutat az átlagoson. Emellett feladata, hogy segítséget nyújtson a fogyasztók minőségtudatos választásához, hozzájáruljon az egészségtudatos termékek fejlesztéséhez és forgalmazásához. A Magyar Termék Nagydíj 19 éve hazánk legszigorúbb és legtekintélyesebb minősítő rendszere, így ha Te is megbízható minőséget keresed érdemes a polcokon a Magyar Termék Nagydíj logójával ellátott termékek közül válogatni.

 

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu