Termékek Menü

Krill-Omega 3 - a természet tökéletes receptje

Krill-Omega 3 - a természet tökéletes receptje A krillolaj az Antarktisz legtisztább és leghidegebb vizéből származik, egy Euphausia superba nevű kis rákból nyerik. A krillolaj egyedülálló minőségben tartalmazza az omega-3 zsírsavakat. 

Az omega-3 zsírsavak manapság meglehetősen ismertek, minden sarkon hallani róluk, és végül mégis alig valaki tudja, hogy igazából mennyi mindent tehet az egészségéért ennek a fogyasztásával.

Tudta például, hogy a Krill Omega 3 fogyasztása segít a depresszió leküzdésében, vagy éppen a premenstruációs szindrómák csillapításában, ráadásul mindezt a hormonháztartás egészséges egyensúlyának megőrzésével teszi? Mindemellett pedig hozzájárul koleszterin értékének kiegyensúlyozásához, óvja bőrét, megedzi agytekervényeit és természetes gyulladás gátlóként is funkcionál, így enyhítheti ízületi fájdalmait, más krónikus, gyulladásos egészségügyi problémáit.

Gondolta volna, hogy mindezekre a bajokra megoldást találhat egyetlen kapszulában?

Hogyan pótolhatja szervezetében az omega-3 zsírsavat?

Az optimális az lenne, ha a szervezetnek ugyanolyan mennyiségben állna rendelkezésére omega-3 zsírsav, mint omega-6 zsírsav. Az 1:4 vagy 1:5 omega-3‒omega-6 arány is már előnyös volna. Ma azonban akár 20-szor több omega-6 zsírsavat is fogyasztunk, mint omega-3-at. Omega-6 zsírsavat tartalmaz a hús, a tojás, a tej- és gabonatermékek és a legtöbb növényi olaj. Az omega-3 zsírsavak ellenben csupán olyan élelmiszerekben találhatók, melyeket manapság nem szívesen eszünk, pl. zöld leveles zöldségek, dió, lenmag, lenolaj és kenderolaj, néhány halfajta – és nagyon jó minőségben az antarktiszi krill. Az antarktiszi krill az omega-3 és omega-6 zsírsavakat legendás 15:1 arányban tartalmazza, tehát 15-szörös mennyiségű omega-3 zsírsavval ajándékozza meg az emberi szervezetet. A Krill-Omega 3 természetes krill olajat és astaxantint tartalmazó étrend-kiegészítővel Ön is optimalizálhatja szervezete omega 3 szükségletét!

Forrás: gyogyszernelkul.com

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar krill olaj
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu