Krill olajjal csontjaink és ízületeink egészségéért

Krill olajjal csontjaink és ízületeink egészségéért
Az egészséges ízületek felelnek mozgékonyságunkért, hajlékonyságunkért és stabilitásunkért.Az NKO® Krill olaj speciális formulájával támogatja csontjaink és ízületeink egészségét.

 

Vajon mennyire hatékonyak a krill olaj tartalmú étrend kiegészítők? Mindegyik kedvező hatással van a szervezetünkre, de messze nem ugyanolyan mértékben. Sőt, a legtöbb Omega-3 készítmény nem tartalmaz olyan erős antioxidánst, mint az Astaxanthin.
Ismerje meg azt az értékes tápanyagot és az innovatív
 Krill olaj étrend kiegészítőt!

Csontjaink egészségének megőrzése

A D-vitamin a kalcium és a foszfor felszívódásának elősegítésével segíti csontjaink és fogaink egészségét és fejlődését. A kalcium a csontok fontos építőeleme, de D vitamin hiányában a szervezetünk nem tuja felszívni ezt a fontos tápanyagot. Jó D vitaminforrásnak számítanak a tejtermékek, a tojássárgája és a halak. A napi ajánlott D vitamin bevitel a sok tényező függvénye, a kor, a nem és a hormonháztartás is meghatározó lehet. Az ásványi anyagok, a stroncium szintén erősítik a csontszerkezetet. Az antioxidáns hatású cink is támogatja a csontok egészségét, és az ízületek épségének megőrzését.


Ízületeink egészsége és hajlékonysága

Az egészséges ízületek felelnek mozgékonyságunkért, hajlékonyságunkért és stabilitásunkért. Az idő múlása, a sorozatos terhelés igénybe veszi ízületeinket. A porcok kopása a akadályozza aktív mozgásunkat.
A megfelelő tápanyagok fogyasztása kiemelten fontos ízületeink egészségének és flexibilitásának védelmére. Egy körültekintően kiválasztott étrend kiegészítőben megkaphatjuk ezeket a tápanyagokat. A krill olaj alapú készítmények amellett hogy huzamosabb ideig is biztonságosan szedhetőek, természetesen tartalmaznak Omega-3 EPA és DHA zsírsavat. Az ilyen zsírsavakban gazdag étrend segíthet fenntartani ízületeink mozgékonyságát.


Megoldás: NKO® Krill olaj

Az NKO® Krill olaj speciális formulájával támogatja csontjaink és ízületeink egészségét. Szabadalmaztatott kivonási eljárással őrzi meg és emeli ki a krill olaj jótékony hatásait. Természetes astaxanthin tartalmának köszönhetően hétszer erősebb antioxidáns, mint a piacon lévő más termékek nagy része.
Gondoljon ízületei egészségére!

Forrás:
http://neptunekrilloil.com/krill-oil-benefits-bone-joint-health/

Tartalomhoz tartozó címkék: krill olaj tudastar
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz