Krill olaj és az ízületek

Krill olaj és az ízületek
Azok számára, akik fokozottan odafigyelnek ízületeik egészségére, az olyan táplálék kiegészítők, mint a krill olaj tökéletes választás lehet.

Kutatások szerint az egészséges ízületek hozzájárulnak az általános jó közérzethez és javítják az életminőséget.

Életünk folyamán ízületeink és csontjaink folyamatos változásban vannak. Akár új szövetek vagy csontok képződéséről beszélünk, akár az idős korral járó porckopásról van szó, ízületeink épsége elengedhetetlen mozgékonyságunk megőrzéséért és ruganyosságunk fenntartására. Sőt, ha ízületi problémáink vannak, az kihat egész életünkre, családunkra, megnehezítheti a munkavégzést, a pihenést.

A Health Union által publikált tanulmány célul tűzte ki, hogy feltárja az egészséges ízületek es az életminőség összefüggéseit. Az adatgyűjtéshez több, mint 3500 alanyt vizsgáltak. 94%-uk azt mondta, hogy mindennapi életük, munkavégzésük, a ház körüli teendőik és egyéb szabadidős tevékenységeik elvégzéséhez fontos ízületeik épsége.

Reumás panaszok jelentkezése esetén csupán 31% tudott továbbra is teljes értékű munkát végezni, míg 75%-nak az olyan egyszerű feladatok elvégzéséhez is segítség kellett, mint a takarítás. A tanulmány a vizsgált alanyok anyagi helyzetére is kitért. A megkérdezettek 35%-a nyilatkozta, hogy nem engedheti meg magának a szükséges gyógyszeres kezeléseket.

Azok számára, akik fokozottan odafigyelnek ízületeik egészségére, az olyan táplálék kiegészítők, mint a krill olaj tökéletes választás lehet.

A krill olaj és az egészséges ízületek

A tengerből származó Omega-3 zsírsavak, mint például a krill olaj köztudottan jótékony hatással vannak egészségünkre, beleértve ízületeink épségét is. Az óceán vizéből érkező Omega-3 kölcsönhatásba lép a szervezetünkben természetesen előforduló Arachidonsavval (Omega-6)*

Az Omega-3 zsírsavak támogatják ízületeink egészségét es rugalmasságát is. Az eredeti NKO formula, amely az Omega-3-at (EPA es DHA) és a természetes antioxidáns Astaxanthint kombinálva, együttesen fejti ki hatását. D vitaminnal, Stronciummal és Cinkkel kiegészítve hatékony segítség lehet az ízületi problémák megelőzésére.

Forrás: http://neptunekrilloil.com/krill-oil-and-your-joints/

Tartalomhoz tartozó címkék: krill olaj tudastar
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz