Termékek Menü

Krill-el az „egyszer egy” is jobban megy

Krill-el az „egyszer egy” is jobban megy A krill olaj segítségével mi is hozzájuthatunk az értékes omega 3 zsírsavakhoz, melyek segítik a jobb olvasási képesség kialakulását és a memória megnövekedett teljesítményét eredményezhetik. 

Elkezdődött az iskola, teljesíteni kell. Megmérettetnek a kisdiákok. Hogyan segítsünk a gyerekünknek elérni a legjobb eredményt?

Nem is gondolná, de a megoldást egészen apró élőlények nyújthatják.  A sarki krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezek az állatok DHA és EPA zsírsavakat előállító micro algákat fogyasztanak. Általuk mi is hozzájuthatunk az értékes omega 3 zsírsavakhoz, melyek segítik a jobb olvasási képesség kialakulását és a memória megnövekedett teljesítményét eredményezhetik egy a PLOSE folyóiratban megjelent tanulmány szerint.

Az Oxfordi egyetem kutatói olyan 7-9 éves gyerekeket vizsgáltak, akik az iskolában rosszul teljesítettek.  493 egyesült királyságbeli alanynál fokozták omega 3 zsírsav bevitelét. A vérminták vizsgálata során arra jutottak, hogy a DHA zsírsav szintjének növekedése javította az agyműködést.

Ugyan erre az eredményre jutott Alex Richardson is, aki az Institute of Food éves találkozóján tartott előadást. Richardson 2013. július 15-én mutatta be tudományos munkáját az „Omega 3 zsírsavak fontosság a gyerekek viselkedésében és kognitív fejlődésében” címmel.

Azok a készítmények, melyek csak ALA zsírsavakat tartalmaznak, nagy mennyiségben rendelkeznek növényi zsírokkal, melyeket még a szervezetnek kell átalakítani a hasznosuláshoz. A jótékony DHA-t és EPA-t olyan tengeri élőlények halmozzák fel a szervezetükben, mint például a Dréli sark tiszta vizeiben élő krill. A Neptune krill olaj 100% tisztaságú NKO® Krill-Omega3 készítményünk természetes telítetlen zsírsavakkal támogatja gyermekét, hogy tudásának legjavát nyújthassa az iskolában!

Tartalomhoz tartozó címkék: tudastar krill olaj
blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu