Termékek Menü

Kirobbanó forma a gombák erejével - nyerj Micovit+Micoton ajándékcsomagot!

Kirobbanó forma a gombák erejével - nyerj Micovit+Micoton ajándékcsomagot!

Játssz velünk! A nyertes 1 Micovit + 1 Micoton gombakeveréket tartalmazó ajándékcsomagot nyer.

A JÁTÉK LEZÁRULT!

A gyógygomba jótékony hatása több ezer éve ismert. A bennük található poliszaharidok aktiválják a szervezet immunválaszát. Támogatják az összes fő szervrendszert, az idegrendszert, a hormonrendszert, az immunrendszert és az őket szabályozó funkciókat. Segíthetnek elviselni a különböző környezeti és biológiai stressz hatásokat.

Mit kell tennetek, hogy nyerjetek?

Facebook oldalunkon like-old és oszd meg a képet és válaszolj az alábbi kérdésünkre kommentben: Melyik gomba hatóanyaga fokozza a sport teljesítményt?

A kérdés megválaszolásához segítséget itt találsz: https://www.vitalvar.hu/a-legalis-teljesitmenyfokozo-amivel-vilagrekordot-dontottek-375

Duplázd meg a nyerési esélyed! Aki a promóció ideje alatt webáruházunkban Micovit, vagy Micoton terméket vásárol, egy szerencsést kisorsolunk aki visszanyerheti vásárlásának értékét!

SORSOLÁS: 2017.április 26.

Játék kezdete: 2017.04.04.

Játék vége: 2017.04.25.

Sorsolás: 2016.04.26.

 

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon bárki Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, részt vehet.

Nyeremények:

Két nyertest sorsolunk. A játék egyik nyertese azok közül kerül ki, akik a facebook oldalon teljesítik a nyeréshez szükséges feltételeket. A nyeremény egy doboz Micovit és egy doboz Micoton készítményekből álló csomag. A másik nyertest azok közül sorsoljuk ki, akik a promóció ideje alatt webáruházunkban Micoton, vagy Micovit terméket vásárolnak. Nyereményük a vásárolt termék árának visszatérítése.

A nyertest e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kap. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a Vitálvár Kft. semmiféle felelősséget nem vállal. A nyeremény készpénzre nem váltható.

Minden játékos csak egy jó válasszal regisztrálhat a játékra.

Személyes adatok kezelése:

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Vitálvár Kft.  adataikat (név és e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, a későbbiekben hírlevelet küldjön részükre; továbbá a nyertesek személyes adatait (név, lakcím) a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. Harmadik személynek a Vitálvár Kft. ezen információkat nem adja tovább. A Vitálvár Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Vitálvár Kft. munkatársai.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-53745/2012, NAIH- 64159/2013, NAIH-96696/2016

Adatvédelmi nyilatkozatunkat ld. itt: https://www.vitalvar.hu/adatvedelem-vitalvar#.V5cidaJ73cs

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gomba
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu