Kávézz a mellrák ellen!

Kávézz a mellrák ellen!
Támogasd Te is az összefogást, keresd a boltokban az egyedi csomagolású MAKKA® Kávékat, melyek most már a mellrák elleni összefogás szimbólumával, a rózsaszín szalaggal kaphatóak.

A Vitálvár Kft. aktívan támogatja MAKKA® Okos Kávéival az Egészség Hídja Összefogást a mellrák elleni küzdelem érdekében.

MAKKA® Okos Kávék olyan saját fejlesztésű funkcionális élelmiszernek számító kávékülönlegességek, melyek élettanilag kedvező hatású komponenseket is tartalmaznak. A MAKKA® Kávék mind minőségi alapanyagból készült 100% arabica kávék, amelyek úgy tartalmaznak rostot, vagy éppen bioaktív kollagén peptidet, hogy a kávézás élvezetén ez nem változtat.

MAKKA® Okos Kávék fogyasztásával Te is tehetsz valamit egészségedért, szépségedért, önmagadért és az összefogás támogatásával most már másokért is! Kávézzunk együtt a mellrák ellen!

Támogasd Te is az összefogást, keresd a boltokban az egyedi csomagolású MAKKA® Kávékat, melyek most már a mellrák elleni összefogás szimbólumával, a rózsaszín szalaggal kaphatóak.

Tartalomhoz tartozó címkék: kávé tudastar
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz