Hatóanyagok

Krill olaj

A krill egy olyan, a Déli sark vizeiben élő apró, garnélaszerű rákfajta, amely szervezetében DHA és EPA zsírsavakat halmoz fel. Mivel a krill rákocskák kizárólag növényi planktonokkal táplálkoznak, szervezetük teljes mértékben mentes a nehézfémektől és a műtrágyától.

Bővebben Termékek

Asztaxantin (astaxanthin)

Az asztaxantin egy piros-narancssárga színanyag, ami bizonyos tengervizi állatokban található meg, köztük a Haematococcus pluvialis nevű mikroalgában. Az asztaxantin közeli kapcsolatban áll az olyan ismertebb karotinoidokkal mint a béta-karotin és a lutein. Más karotinoidokhoz hasonlóan az asztaxartint nem tudják előállítani az állatok, és ezért az asztaxantint étkezéssel kell bevinniük a szervezetükbe.

Bővebben Termékek

MAKKA C-vitamin 

Mitől okos a MAKKA C-vitamin ? Attól, hogy többet nyújt, mint hagyományos  társai.
A tabletta különleges összetételű, tartalmaz: napi dózisú D3 vitamint, feketebodza- és csipkebogyó kivonatot is, melyek a C-vitaminnal együtt szinte nélkülözhetetlenek a szervezet számára.
120 db-os kiszerelés 2-3 havi adag

Bővebben Termékek

Gombakeverékek

Minden gomba gyógygomba? Hosszú idők óta ismeretes, hogy minden gomba potenciálisan bioaktív összetevőket tartalmaz, amelyeknek gyógyhatásuk van. A gombákból kivont gyógyszerek csoportjának klasszikus példája az antibiotikumok, melyek 99%-a gombából származik.

Bővebben Termékek

Spirulina alga

A spirulina algát hosszú ideig használták energia növelésére és állóképesség fokozására. A spirulina alga számos jótékony hatással van az egészségre, például az immunitásra, a szem egészségére valamint a szív- és érrendszer állapotára.

Bővebben Termékek
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz