Termékek Menü

Gombakeverékek

Gombakeverékek Minden gomba gyógygomba? Hosszú idők óta ismeretes, hogy minden gomba potenciálisan bioaktív összetevőket tartalmaz, amelyeknek gyógyhatásuk van. A gombákból kivont gyógyszerek csoportjának klasszikus példája az antibiotikumok, melyek 99%-a gombából származik.

Gyógygombának nevezzük azokat a gombafajokat, amelyek természetes formában tartalmaznak biológiailag aktív ploszacharidokat, glikoproteineket, triterpenoidokat, adenozint és még számos vitamint. Emellett a gyógyhatású gombafajoknak magas a tiamin, riboflavin, niacin, biotin, foszfor, szelén és C-vitamin szintjük és alacsony zsír- és kalória tartalommal rendelkeznek. Különlegességük, hogy kiegyensúlyozott és természetes formában tartalmazzák azokat a vegyületeket, amelyek segítenek az egészség megőrzésében és a betegségek gyógyításában.

Tudományos vizsgálatokkal bizonyították, hogy a gyógygombákban legalább 400-500 olyan aktív hatóanyag található, amelyek természetes módon segítik a szervezet regenerálódását.

Gyógygomba hatóanyaga

A gyógygombák egyedi hatásmechanizmus szerint működnek, a többi gyógyhatású készítménytől eltérően, a gombák sejtszinten képesek pozitív hatásukat kifejteni. Mivel ezek a gombák nem mérgezőek, akár hosszú távon is javasolt lehet a fogyasztásuk.

A gyógygombák szervezetre gyakorolt pozitív hatásai:

  • segíthetik helyreállítani az immunrendszer működését
  • méregteleníthetik a szervezetet, segíthetik a máj regenerálódását
  • szabályozhatják a vérnyomást, támogathatják a szív- és érrendszer munkáját
  • csökkenthetik a gyulladást a szervezetben
  • természetes antioxidáns hatással bírnak

A gyógygombákban található poliszaharidok hatásukat leginkább azáltal fejtik ki, hogy aktiválják a gazdaszervezet immunválaszát, miközben nem jelentenek fölösleges stresszt a szervezet számára.

Fontos a gyógygomba minősége!

Mivel a gyógygombák felhasználása súlyos betegek esetén a legnépszerűbb, érdemes figyelni a minőségre. Mi nem hisszük, hogy becsaphatjuk a szervezetet, és laboratóriumi körülmények között, csupán néhány hét alatt optimális növekedést érhetünk el a gyógygombáknál. Az általunk forgalmazott gyógygombák hosszú termesztési periódusa hónapokig vagy évekig tart.

Termékek melyben gyógygomba található

Gombakeverékek 5 gombával: MicoVitMicoTon. Ganoderma gomba kivonat: WELLcoffee.

MicoVit gyógygomba termék  MicoTon gyógygombák MAKKA WELLcoffee

Tartalomhoz tartozó címkék: gomba
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu